Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače na WI-FI

Od: skrob® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den pomůže mi někdo najít ovladače na tuto wi-fi - WiFi 802.11 b/g/n ja to k ntb HP. Mně se to nedaří.Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Nezatrhnul jsem upozornění na mail sorry

bena*
hodnocení

0x

Co je to přesně za notebook? To, co jste napsal, to nám de facto nic neřeklo, maximálně, co hledáte - ovladače pro wifi.

technoman*
hodnocení

0x

někde si stahněte utilitku EVEREST ULtimate edition a spustte ji v notasu. proleze všechna zařízení, napíše co je to za typ a napíše kde stahnout ovladače. vyzkoušeno .

bena*

Stačit bude vědět ten notebook - výrobce má ovladače na svých oficiálních stránkách ke všem zařízením, které jsou v notebooku vestavěné.

Pokud se jendá o wifinu, která k notebooku se připojuje /například pomocí USB, PCMCIA/, tak musíme znát výrobce a typ té wifiny.

hodnocení

Zjistím a ozvu se zatím díky

juldab*

HP používá víc WIFI karet i ve stejnejch typech. Je potřeba znát typ karty. Njtypičtější jsou broadcom ale i atheros a intel

hodnocení

Tak tedy, jedná se o HP 6735s a nalezl jsem tohle, je to ono? Broadcom Wireless LAN Extensions for Microsoft Windows Vista

bena*

Tak, přejděte na tuto oficiální stránku HP, kde jsou ovladače → h20000.www2.hp.com/..., zvolte jazyk a operační sstém a pak si daný ovládač stáhněte a nainstalujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]