Nejste přihlášen/a.
Dobrý den pomůže mi někdo najít ovladače na tuto wi-fi - WiFi 802.11 b/g/n ja to k ntb HP. Mně se to nedaří.Děkuji
někde si stahněte utilitku EVEREST ULtimate edition a spustte ji v notasu. proleze všechna zařízení, napíše co je to za typ a napíše kde stahnout ovladače. vyzkoušeno .
Stačit bude vědět ten notebook - výrobce má ovladače na svých oficiálních stránkách ke všem zařízením, které jsou v notebooku vestavěné.
Pokud se jendá o wifinu, která k notebooku se připojuje /například pomocí USB, PCMCIA/, tak musíme znát výrobce a typ té wifiny.
HP používá víc WIFI karet i ve stejnejch typech. Je potřeba znát typ karty. Njtypičtější jsou broadcom ale i atheros a intel
Tak tedy, jedná se o HP 6735s a nalezl jsem tohle, je to ono? Broadcom Wireless LAN Extensions for Microsoft Windows Vista
Tak, přejděte na tuto oficiální stránku HP, kde jsou ovladače → h20000.www2.hp.com/..., zvolte jazyk a operační sstém a pak si daný ovládač stáhněte a nainstalujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.