Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simulátor na auto vs autoškola?

Od: jakubisko16 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat existuje nějaký simulátor třeba na auto? Dělám autoškolu a tak bych chtěl třeba jezdit autem na počítači zda něco takového je? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Jakube, myslím, že žádný "simulátor" ti nepomůže. Přece potřebuješ cítit, co auto dělá, jestli cuká, jak se chová. Nezlob se na mě, ale točit volantem, to je v autě to nejsnadnější.

Viděla jsem v obchodních centrech takový simulátor, co tě i naklání v sedačce atd... cena? Asi 30 Kč za minutu :)

jakubisko16
hodnocení

Aha možná jsem to napsal asi špatně já jezdit umím jenže chtěl bych si jezdit na pc nějaký simulátor

technoman*
hodnocení

1x

V autoškole jsem byl taky na simulátoru a bylo to úplně na ho*no. nejlepší jsem se naučil "live"pod dohledem ve starý škodovce na zapadlém odstavném parkovišti, kde zrovna nic nestálo.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ano, ale nauci te pouze predpisy, krizovatky, divat se do zrcatek a tak. Ne ovladani auta. Jen nevim jak se to jmenuje, myslim 3D Driving school. allinclusive.blog.cz/..."href="http://allinclusive.blog.cz/0709/3d-driving-school-3d-autoskola">

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]