Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych jsem se zeptat na nějaký program, který m dokáže po stsknutí klávesy vytvořt obrázek ze hry na PC?
Zkoušel jsem IrfanView, ale ten mi "Vyfortí" jen část obrazovky, resp. v určitých rozích jsou bílé okraje...
Chtěl bych jsem se zeptat na jinatší program, nebo jak vyřešit problém s Irfanview?
Děkuji
Třeba PlayClaw, někdy to zvládne i freewarový Lightscreen (není na to určen, ale třeba v LFS fungoval).
doplněno 01.01.13 14:44:Také se podívej, jestli možnosti snímání není přímo ve hře, některé to umí (třeba to LFS).
doplněno 01.01.13 14:45:Asi ti tu někdo ještě poradí Fraps, ale s ním moc dobré zkušenosti nemám, dost zpomaluje PC a neumí přímou kompresi videí a další věci, které PlayClaw umí.
IrfanView to umí také, musíte si jen zaškrtnou správnou volbu toho, co chcete na screenu mít.
doplněno 01.01.13 17:37:Praivo, používala jsem to v různých aplikacích, ale ve hrách ne (nehraju je).
V čem se sejmutí obrazovky ve hře liší od screenu v jiných aplikacích (pro jistotu: otázku míním vážně, opravdu to nevím)?
doplněno 01.01.13 19:17:Praivo, děkuju.
A zkusila jsi to? Běžně na ploše to jde, ale ve hrách většinou ne.
doplněno 01.01.13 18:35:ivzez: Já to taky přesně nevím, ale má to něco společného s vykreslováním na celé obrazovce - proto často nejdou přes PrtScr zachytit ani videa a přehrávače mívají zachytávání snímků řešené nějak jinak. Totéž s videem - programy jako CamStudio, HyperCam a podobné často dokážou zachytit dění ve Windows, ale už ne ve hře. V obou případech (fotky/videa) většinou uživatel dostane jako výsledek černou obrazovku, nic víc - pak je nutno použít programy určené na snímání her.
Prostě u některých her to jde a u některých ne. Nepřišel jsem na způsob, jak zjistit, jestli to půjde, nebo ne, ale doporučuji s tím nepočítat.
Já na toto používám Fraps, nejen na videa je super, ale na screenshoty taky. Ukládá samozřejmě přímo do souboru, takže můžu vyfotit kolik fotek za sebou chci a nemusím to mezitím nikam vkládat ze schránky a ukládat
to samozřejmě ano, ale zase si nedokážu na druhou stranu představit, že by během hraní hry měl ještě procesor zpracovávat video v reálném čase
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.