Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sdílet videa na facebooku

Od: utur1 odpovědí: 6 změna:

jak můžu sdílet video které jsem nahrál na face book s uživateli kteří nejsou na fb?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

jedině jim poslat emailem odkaz na ono video.

Mám pocit, že když jim pošle odkaz na ono video, tak uživatelé, kteří FB nemají stejně to video neuvidí. Podle mě musí video nahrát na jiný server ( např. youtube) nebo na nějaky hosting (rapidshare, ulozto, atd )

utur1
hodnocení

no právě to je ten problém,když nahraju na fb album fotek dole je odkaz který lye odeslat e mailem uživateli který není na fb a on si ho může prohlédnout ale jinam na fb ho to nepustí. chtěl jsem totéž udělat s nahraným videem a zkusil snad všechno a nejde to ten odkaz tam není překopírováním adresy celé stránky vyžaduje přihlášení na fb a není to ani v fb nápovědě. Já ta videa jinde nemám jenom na fb co dělat?

S tím vám neporadím dostatečně kvalifikovaně, protože FB nemám. Pokud neporadí někdo, kdo FB rozumí lépe, asi bych si videa z FB stáhl a nahrál je znova jinam. To bych očekával, že by jít mělo. Pokud ne, tak použít nějaký downloader, nebo plugin v prohlížeči a videa si uložit do pc a opět někam uploadovat.

juldab*

Mě je celkem záhada jak se videa nahrávají na facebook co já vím tak se nahrávají např . na youtube a po facebooku se pouze sdílejí.

doplněno 04.07.11 17:47:

Ted jsem se koukal na facebook a všichni mí známí tam vida sdilí tímto způsobem

doplněno 04.07.11 17:53:

Ted jsem to zkoušel tak tam je fakt prostor kam lze nahrát video. Takže stáhnout a uložit třeba na youtube.

utur12
hodnocení

děkuji vám všem za odpovědi,bohužel jste mi jen potvrdili ten nepříjemný fakt,že to nejde,samozřejmě že vím o možnosti video opět stáhnout na hard disk a potom uploud třeba na you tube ale tomu jsem se právě chtěl vyhnout. Když totiž na nějaké akci např. turnal v beach volejbalu natočím krátké video sekvence a pak příjdu domů mám práci s tím vytvořit z toho video film /používám Windows Media Marker/ a pak to uploudnu na fb aby to mohli přátelé z akce vidět a vše z hard disku smažu pak se ozvou další přátelé kteří nemají FB a já abych zase pracoval,pracoval,pracoval to mě nebaví,nehledě k tomu že video takto vytvořené je soubor .wmm a ten na you tube nejde nahrát takže ještě musím použít formátovací program k přeformátování a to je shit to vám je asi jasné. Za to dobu co jsem věnoval této diskuzi už bych to sice určitě měl hotové;)ale to není řešení takže dík za snahu a přátelé si hold budou muset FB pořídit a to je taky dost shit*mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]