Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Mam problem.Pomuze mi nekdo?
Vypina se mi pocitac vzdy po chvilce,jako kdyz vypnou elektriku.Musim ho znovu cely zapnout.Vymenila jsem uz i zdroj-to slo jen 3dny dobre a uz se to zase vypina.Mam program,co mi meri teplotu-a ta je dost vysoka a pak se to vypne.Mam 3 vetraky.Tak proc mi poradne nefunguje?jsem uz z toho na mrtvici..nevim,co mam delat.PROSIM-PORADTE MI-DEKUJI predem vsem...
Chce to skontrolovat čistotu chladiče, stav větráku a podmazání teplovodivou vazelínou chladiče a jeho uchycení na procesor. Snížit teplota se dá vyřezáním otvoru do bočnice PC a do ni vsadit komínek, pomocí, kterého je vsáván vzduch z venku na procesor a ne že se ve skříní točí téměř stejný vzduch, který se pořád postupně ohřívá - ten komínek udělá opravdu hodně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.