Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypinani pocitace

Od: lopez* odpovědí: 7 změna:

Dobry den.Mam problem.Pomuze mi nekdo?

Vypina se mi pocitac vzdy po chvilce,jako kdyz vypnou elektriku.Musim ho znovu cely zapnout.Vymenila jsem uz i zdroj-to slo jen 3dny dobre a uz se to zase vypina.Mam program,co mi meri teplotu-a ta je dost vysoka a pak se to vypne.Mam 3 vetraky.Tak proc mi poradne nefunguje?jsem uz z toho na mrtvici..nevim,co mam delat.PROSIM-PORADTE MI-DEKUJI predem vsem...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chce to skontrolovat čistotu chladiče, stav větráku a podmazání teplovodivou vazelínou chladiče a jeho uchycení na procesor. Snížit teplota se dá vyřezáním otvoru do bočnice PC a do ni vsadit komínek, pomocí, kterého je vsáván vzduch z venku na procesor a ne že se ve skříní točí téměř stejný vzduch, který se pořád postupně ohřívá - ten komínek udělá opravdu hodně ;)

knowhow
hodnocení

0x

Pokud to není zdroj (říkáte že ste vyměnila), může to dělat ještě procesor. V případě jeho přetížení se PC také vypne.

lui*
hodnocení

0x

No možná, protože je chladič procesoru totálně zacpaný prachem. prohlédnout a příp. vyčistit. Pořádně.

michalkolesa*
hodnocení

0x

Ty větráky taky otřebují nějaký systém, vepředu a v bočnici, aby nasávaly, a vzadu a nahoře vyfukovaly.
Co nechat skřín odkrytovanou?

Co zkusit vyčistit chladiče, nejsou zaprášené?

Co chladič sundat smýt teplovodivou pastu a nanést novou?

radarbrdy*
hodnocení

0x

Zkuste taky vyjmout a znova vložit do slotu RAM a konektory HDD. Mě to dělala RAM, pohýbal jsem s tím a od té doby mám klid.

hodnocení

0x

Nepíšete hodnoty. "dost vysoka" teplota je relativni pojem.

bena*
hodnocení

0x

Je možné, že základní deska odchází - zkontorlujte i kondenzátory,zda-li nejsou nafouklé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]