Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky notebook vybrat?

Od: flekies* odpovědí: 7 změna:

Zdravicko,potrebovala bych poradit s vyberem notebooku.Mam na vyber z dvou variant a nevim pro kterou se mam rozhodnout.Notas budu mit prevazne pro surfovani po netu,fotky a hrani her po netu.(Metin2)

Navic k tomu davaji i mobilni telefon,tak nevim pro co se mam rozhodnout.Poradte mi pro co byste se rozhodli vy.

1)

Notebook ASUS + XPERIA X10 mini

Procesor Intel C220 Paměť 2 GB DDR2

Pevný disk 250 GB S-ATA

15,6LCD ColorShine s LED podsvícením lesklý

Grafická karta SIS se sdílenou pamětí

Optická mechanika DVD SuperMulti

Stereo reproduktory,

Webová kamera 0,3 Mpx

Síťová karta 10/100 Mbps,

WLAN 802.11b/g/n

Klávesnice s numerickou částí,

2x USB 2.0, 1x VGA,

Čtečka paměťových karet 3v1 (MMC/SD/MS)

baterie Li-Ion 6 článků - výdrž až 3,5 hodiny

+ SONY ERICSSON XPERIA X10 mini
a nebo

2)

Notebook ASUS + SAMSUNG S5230

Intel Core™ Duo T4500

Paměť 3 GB DDR3 1066

Pevný disk 320 GB

Grafická karta nVidia® GeForce 310M 512MB

Displej 15.6” typ LCD ColorShine(lesklý),

LED podsvícení

Optická mechanika SuperMulti DVDRW DL

Wi-Fi WLAN b/g/n + LAN 10/100/1000 mikrofon,

vestavěné reproduktory,

VGA výstup 4xUSB 2.0,

6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery

Integrovaná Web kamera,

Bluetooth

Čtečka karet,

numerická klávesnice

+ MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG S5230

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No lepší by byla pravděpodobně ta první verze, když už jde o ten mobil tak ten u té první je i o něco slidnější..

Nicméně ta grafika u druhého kousku dává větší výkon, tak by ntb mohl o něco déle morálně sloužit...

Ale vzhledem k relativní grafické náročnosti mettinu doporučím druhý ntb s pravděpodobně výkonější grafikou..chtělo by napsat co bude na ntb za OS.

doplněno 03.07.11 21:30:

Ber teb druhý notes,... ta první verze je očividně archivnější kousek proto je k němu relativně dobrý telefon.. takže za mě raději ten druhej je lepší, diskem ramkou, cpu i grafikou a blůůtem.. mobil není vše..

flekies*
hodnocení

OS k tomu nedodavaji,ale vlastnim Win XP serv.pack 3 se kterymi jsem docela spokojena.

flekies*
hodnocení

diky,to jsem potrebovala slyset :)

hodnocení

0x

taky bych si vybral druhý notebook

1) lepší grafika

2) větší paměť

3) více USB portů (člověk by neřekl, že je to důležité, ale ten první má jen 2 a tak zapojíte myš, usb flash disk a máte plno :))

Přesně tak, ten druhý. Ten první je dost starý, DDR2 se do nových kousků nedává, grafika to je taky něco :)

Jinak pokud jde o usb tak na jednom teď už ntb navíc máme v práci dokonce jen jedno usb...to je fičák zda potřebuješ myš nebo flsh disk :D

flekies*
hodnocení

to je pravda,ty usb budou asi vsechny vytizeny,navic se mi libi ze ten druhy ma i bluetooth.

No právě, koupíte si bluetoothovou myš a zase máte jedno USB k dobru ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]