Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry pro dva hráče na jednom PC

Od: maniak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Potřeboval bych poradit hry které mohou hrát dva hrači na jednom počitačí

napadl mě jenom worms ale dál...?

díky za nápady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nejsem sice moc hravý, ale docela mne zaujala dvourozměrná krajina, kde se navzájem ostřelovaly dva tanky, daly se za určité body volit zbraně i obranné systémy. Dnes by to bylo použitelné se zpomalovacím programem, ale bylo to super. Nevím už název, ale mohu zapátrat v domácím archivu, nějak od "s", možná si vzpomenu...

doplněno 03.07.11 18:05:

... už vím, SCORCH!

oldgame.legalne.net/...

bena*
hodnocení

0x

Kdysi, když hrál hry, tak jsem hrál Ford Racing 2 a 3. Obrazovka byla rozpůlená a každej měl sovje auto, svojí obrazovku a jelo se normálně na jedný trase. Šlo tam nastavit i několik aut, který ovládal počítač. Ale hra není zdarma, mylsím že by se dnes dala pořídit někde za 129,-

Když ještě zavzpomínám, tak jeden takový pacman se dal hrát a dokonce až snad ve čtyřech - Njam nebo jak se to jmenovalo.

hodnocení

0x

Se synátorem občas paříme ,,slípky´´ - tedy Chicken Invanders stahuj.centrum.cz/...

Krom toho i mnohé ,,krabicové´´ hry se dají hrát ve dvou - napadá mě např. Letopisy Narnie

zajixxx*
hodnocení

0x

popřípadě jazz jazkerabbit :) nebo jak se to vlastně jmenovalo :) a bylo to free :) , pak následují bulánci :)

flekies*
hodnocení

0x

tak my obcas hrajeme Fifu(a nebo Pro evolution soccer) a NHL :)

geomino
hodnocení

0x

Worms, tanciky atp., to uz je historie. Dnes existuje uz i plno jinych her pro hru dvou hracu na jednom PC, z nedavno vyslych her jsou to napr.:

Super Street Fighter IV Arcade Edition

Virtua Tennis 4

Dungeon Siege III

Hamiltons Great Adventure

Lego Pirates of the Caribbean

...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]