Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Potřeboval bych poradit hry které mohou hrát dva hrači na jednom počitačí
napadl mě jenom worms ale dál...?
díky za nápady
Nejsem sice moc hravý, ale docela mne zaujala dvourozměrná krajina, kde se navzájem ostřelovaly dva tanky, daly se za určité body volit zbraně i obranné systémy. Dnes by to bylo použitelné se zpomalovacím programem, ale bylo to super. Nevím už název, ale mohu zapátrat v domácím archivu, nějak od "s", možná si vzpomenu...
doplněno 03.07.11 18:05:... už vím, SCORCH!
Kdysi, když hrál hry, tak jsem hrál Ford Racing 2 a 3. Obrazovka byla rozpůlená a každej měl sovje auto, svojí obrazovku a jelo se normálně na jedný trase. Šlo tam nastavit i několik aut, který ovládal počítač. Ale hra není zdarma, mylsím že by se dnes dala pořídit někde za 129,-
Když ještě zavzpomínám, tak jeden takový pacman se dal hrát a dokonce až snad ve čtyřech - Njam nebo jak se to jmenovalo.
Se synátorem občas paříme ,,slípky´´ - tedy Chicken Invanders stahuj.centrum.cz/...
Krom toho i mnohé ,,krabicové´´ hry se dají hrát ve dvou - napadá mě např. Letopisy Narnie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.