Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránka fazole.cz

Od: dana4 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat na internetovou stránku fazole.cz. Když nasbíráte daný počet fazolí tak vám opravdu pošlou to určené zboží zdarma? nějak tomu nevěřim... máte s touto stránkou skušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marwei*
hodnocení

0x

Navštěvuji tuto stranku dříve pravidelně ted už jen občas mam tom kolem 5000 fazolí ale zatím jsem nic nekupoval u některých obchodů slouží fazole jen jako nějaká sleva plus musíš ještě něco doplatit...

hodnocení

0x

Ještě jako mládě jsem tam za fazole měl kredit, nějaká loga na melodie na mobil a to vždy v pohodě a zadarmo..

hodnocení

0x

Taky jsem tak před 10 lety sbíral. Vše fungovalo. Co jsem ale teď koukal, tak moc zajímavých cen už tam teda není. Dříve bylo mnohem více partnerů a bylo přehršel cen... teď bych ani nevěděl co chtít. Podle těch cen je to spíš už jak bleší trh.

re*
hodnocení

0x

Jééé.. to je skvělé... jdu taky sbírat... eště se chci zeptat jestli to poštovné je zdarma nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]