Nejste přihlášen/a.
Moc prosím o radu s problémem zachycení (převodu) videa z kamery do pc přes rozhraní iee 1394 (fireware). Na mým notebooku jsem používal XPéčka a nebyl žádný problém. Ovšem xp jsem potřeboval zformátovat a nainstaloval jsem už WIN 7. Fireware rozhraní je nainstalované správně, kameru systém taky najde, ale po spuštění programu na editaci videa a spuštění tlačítka "Capture Video" to vyhodí hlášku "Either no video driver is instaled in this system". Grafika je nainstalována taky správně. Printscreeny v příloze. Děkuji za pomoc.
Zkus to stahnout mourkem windv.mourek.cz/... ten si umi poradit s ruznymi kartami a jinak se podívej jak máš nainstalovany firewire
doplněno 03.07.11 10:31:to není ohnivý zboží ale ohnivej drát
Nainstaloval jsem ten prográmek, kameru to jako video source zobrazí, ale po kliku na Capture píše "cant fid dv output pin" (viz priloha. Fireware je nainstalovany v poradku (Hostitelské řadiče sběrnice IEEE 1394 - Toto zařízení pracuje správně.)
Díky za radu, stáhnuto, ale nevím co s tím. Jsou tam soubory PANADV.INF a pdvcodec.dll. Mám je nekam nakopirovat? Kam?
doplněno 03.07.11 13:09:Nevadí že kamera je značky JVC?
Pravým tlačitkem na inf soubor a v kontextovým menu naistalovat ale pro W7 by měl byt soubor exe
doplněno 03.07.11 13:20:Tože je JBC nevadi panasonic je jeden z nejleších free kodeku
doplněno 03.07.11 13:21:ztahni to druhy with executable files
Asi jsem dobře nepochopil, ale:
capture je zachycení běžícího videa,
převod je změna formátu videa,
pro editaci je třeba stažení (downoloads) do PC ne?
Jo tak, ja myslel v tom Corelu. Vyzkouseno. A nic. Porad stejna hlaska u obou typů. Uz jsem vyzkousel snad vsechno mozny a nic. Nainstaloval jsem tam i novy kodeky (K-Lite Codec Pack 7.2.0 Full)...
K lite u W7 radši ne jsou s ním problémy. U Sony musí být kamera v režimu prohlížení, přehrávání před připnutím. Vim že s tím mělo par lidí problemy a pomohlo měnit sekvence zapínání kamery a restartování oken
To video je jasný amaterský kamery ani jiný neuměj. Chyba bude v nainstalovaném 1394 driveru zkus k dané kartě naistalovat 1394 OHCI Compliant host controller (legacy) pokud ho máš tak nevím
Nevím tedy jestli mám něco jinýho nebo to je ono. Pokud ne, muzu to zkusit odinstalovat, ale nevím kde vemu ten co popisujes...
Podle mě je to jasny špatně nainstalovanej ovladač 1394 msdn.microsoft.com/...
řešení
vyměnit driver za driver s přívlastkem legacy
Bingo! Moc moc moc děkuju! Funguje
Juldab supr, to by mě nikdy nenapadlo. Díky moc i všem ostatním za rady a snahu pomoct.
Jsem rád že máš radost, já ji mám taky neb jsem našel kam moje domácí schovává rum na pečení a poved se mi fantastický bůček.Jen tak mezi nami ted jsem se koukal že jsi si se ptal na PChelpu. Co ti tam radili ti nejlepší to by tady zvládli amatéři ( i ženský).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.