Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání příloh z emailu

Od: jarahosek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem,

prosím o pomoc. Na seznamu mám mailovku a když chci otevřít nějakou přílohu, kliknu na ní, objeví se mi okno zda chci přílohu otevřít nebo uložit. Já ji chci jen otevřít tak se to stáhne a pak se stejně zobrazí tabulka na uložení. Já to chci ale jen zkouknout a nechci to ukládat. Předtím to šlo. Používám Open Office, ale nejde nic, doc, ppt apod.

Poraďte prosím, kde je nebo může být chyba

Díky

Jára

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

Řeknu Vám to asi takhle:

Pokud vyberete otevřít = SYSTÉM ULOŽÍ DOKUMENT NĚKAM DO TEMPU nebo buhví kam A PAK VÁM HO OTEVŘE

Pokud dáte uložit = SÁM SI VYBERETE, KAM ONEN SOUBOR ULOŽIT a pak ho můžete v klidu smazat.

Pokud chcete otevírat přilohy, pouze online, zkuste se podívat po jiném emailu.

Např. gmail.com otevírá *pdf i *doc ve vlastním online prohlížeči ( tzn. neukládají se nikam do pc)

jarahosek*
hodnocení

Díky,

tomuto rozumím, ale šlo to normálně i na seznamu, jen teď najednou to nejde. Je to na manželčino PC, a nevím, jestli něco neudělala:) Možná že ne, ale fakt to šlo i v tom seznamu a najednou nic:)

juldab*

Záleží na přílohach a nainstalovanejch pluginech v prohlížeči. Např mp3 se normálně nejdřív ztáhne a pak spustí ale když mate třeba qucktime plugin automaticky se spustí to samý třeba pdf

luccy*
hodnocení

0x

Nepoužíváte prohlížeč Google Chrome? Pokud ano, tak to je ten problém, jelikož Chrome umí otevírat přílohy bez uložení zatím jen ze schránky gmail..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]