Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
prosím o pomoc. Na seznamu mám mailovku a když chci otevřít nějakou přílohu, kliknu na ní, objeví se mi okno zda chci přílohu otevřít nebo uložit. Já ji chci jen otevřít tak se to stáhne a pak se stejně zobrazí tabulka na uložení. Já to chci ale jen zkouknout a nechci to ukládat. Předtím to šlo. Používám Open Office, ale nejde nic, doc, ppt apod.
Poraďte prosím, kde je nebo může být chyba
Díky
Jára
0x
Řeknu Vám to asi takhle:
Pokud vyberete otevřít = SYSTÉM ULOŽÍ DOKUMENT NĚKAM DO TEMPU nebo buhví kam A PAK VÁM HO OTEVŘE
Pokud dáte uložit = SÁM SI VYBERETE, KAM ONEN SOUBOR ULOŽIT a pak ho můžete v klidu smazat.
Pokud chcete otevírat přilohy, pouze online, zkuste se podívat po jiném emailu.
Např. gmail.com otevírá *pdf i *doc ve vlastním online prohlížeči ( tzn. neukládají se nikam do pc)
Díky,
tomuto rozumím, ale šlo to normálně i na seznamu, jen teď najednou to nejde. Je to na manželčino PC, a nevím, jestli něco neudělala
Možná že ne, ale fakt to šlo i v tom seznamu a najednou nic![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.