Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
prosím o pomoc. Na seznamu mám mailovku a když chci otevřít nějakou přílohu, kliknu na ní, objeví se mi okno zda chci přílohu otevřít nebo uložit. Já ji chci jen otevřít tak se to stáhne a pak se stejně zobrazí tabulka na uložení. Já to chci ale jen zkouknout a nechci to ukládat. Předtím to šlo. Používám Open Office, ale nejde nic, doc, ppt apod.
Poraďte prosím, kde je nebo může být chyba
Díky
Jára
Řeknu Vám to asi takhle:
Pokud vyberete otevřít = SYSTÉM ULOŽÍ DOKUMENT NĚKAM DO TEMPU nebo buhví kam A PAK VÁM HO OTEVŘE
Pokud dáte uložit = SÁM SI VYBERETE, KAM ONEN SOUBOR ULOŽIT a pak ho můžete v klidu smazat.
Pokud chcete otevírat přilohy, pouze online, zkuste se podívat po jiném emailu.
Např. gmail.com otevírá *pdf i *doc ve vlastním online prohlížeči ( tzn. neukládají se nikam do pc)
Díky,
tomuto rozumím, ale šlo to normálně i na seznamu, jen teď najednou to nejde. Je to na manželčino PC, a nevím, jestli něco neudělala Možná že ne, ale fakt to šlo i v tom seznamu a najednou nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.