Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jak vyřešit problém, že když mám zapnutý skype nebo facebook chat, tak mi při přehrávání videa na youtubu blbne zvuk. Šustí, seká se. Když vypnu skype nebo FB chat a aktualizuju okno, tak mi vše skoro vždy funguje tak jak má, ale přece jenom skype používám v práci dost často.
Hardwarovou akceleraci na youtubu mám vyplou a zkoušela jsem i přeinstalování všeho možného a bezvýsledně.
Děkuju za pomoc
Taky máš Chrome?
doplněno 31.12.12 23:51:Jestli ho máš, tak poradte.cz/...
doplněno 01.01.13 18:06: 1. Tykáme si tu všichni, všichni jsme si rovni (kromě některých...)
2. Otázka se sice jmenuje "Pomalý počítač", ale taky řeší zpomalená videa.
Jestli ti to blbne při spuštěném Skype, prohledej počítač antivirem.
doplněno 01.01.13 19:40:Zkus vyčistit počítač CCleanerem (můžeš nechat výchozí nastavení, jen zmáčkni "Spustit Cleaner").
Vyzkoušela jsem to i v chromu, v mozzile, v safari, i v opeře taky a všude stejně.
A promin (když už si teda tykáme), pomalou rychlost internetu nemám, a nestává se to nikde jinde než při pouštění videí, ne při hrách, tak moc nechápu, v čem by mi odpověď na pomalý počítač měla pomoci, kromě nainstalování jiného prohlížeče.
Jestli se mýlím, tak se omlouvám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.