Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování galerií na amateri.cz

Od: lucikxxx* odpovědí: 10 změna:

chci se zptat, jesli někdo nevíte o nějakym šikovnym prográmku na stahování galerií na stránkách amateri.cz. Nejlíp něco jednoduchýho a česky abych tomu rozumněla. Doporučte mi sím něco, kuju ;o)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemám vyzkoušeno - zkus toto: stahuj.centrum.cz/...

lucikxxx*

Děkuji moc za tip, zkoušela jsem více programů, ale ani jeden nefungoval tak jak má, mají to dobře ošetřené. Jde mi asi o 370 fotek které mám v galeriích, originály jsou v nenávratnu :o( Ručně stahovat se mi to odklikat fakt nechce.

Tenhle vypadá dobře. Díky :)

juldab*

pro firefox existuje rošíření

tomasgulas

Aááá co takhle ještě napsat Tvůj nick, aby se ti méně zamindrákovaní z nás mohli také podívat? *hi*

lucikxxx*

Jo, to by se ti líbilo, viď? :) A jakej nick máš ty?

Ale napovím ti - zkus použít google + počet galerií + nick + svůj VIP účet a máš mě! ;)

juldab*

Taky se chci podívat i když ku vepřový je kus vepřový

hodnocení

0x

Další uchyl co má potřebu krást fotky dokonce na cze servru a nakonec ještě tak hloupý že se musí zeptat a dokonce zde...to je opravdu vrchol...

PS: Vyfot to mobilem a uloz na disk,...

lucikxxx*

Drahý, zřejmě duševně nevyzrálý hangare.
Ad 1. - k této otázce mám své vlastní důvody a do těch nikomu nic není
Ad 2. - stála jsem o rozumnou odpověď, proto se ptám zde
Ad 3. - nestála jsem o hloupé komentáře potrefených a sprosté napadání zamindrákovaných
Ad 4. - prosím drž se tématu k jakému jsou tyto stránky určeny, ano?
Ad 5. - pokud něco nevíš, neodpovídej prosím

Snad alespoň jeden bod z pěti pochopíš. Děkuji.

Tvé další zprávy NEHODLÁM jakkoli komentovat...

hodnocení

0x

Když tě to baví, tak si stáhni třeba celý web - jsou na to programy. Trochu se odpoutej od těch prasečinek a hledej!

lucikxxx*
hodnocení

0x

Takže milí poradníci, díky všem za rady-porady, nakonec mám co jsem hledala, díky díky Sidbisovi! *pusa*

Jo a koho to zajímá: ulozto.cz/...

lxxx

doplněno 14.07.11 10:30:

Starý odkaz už nefunguje, tady je novější:
www.ulozto.cz/965/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]