Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji radu někoho zkušeného.Před pár dny mi začalo blbnout facebook,e-maily a ted už i skype.Facebook chce po mě pořád abych se přihlašovala,na maily se přes operu vůbec nedostanu,ale ten naštěstí funguje přes Google Chrome,no a skype nejde vůbec,když ho chci otevřít tak napíše že v aplikaci došlo k chybě.Asi mám něco špatně v počítači nebo v nastavení,fakt nevím.Může mi někdo poradit?
Možná to může být widowsem že chce aktualizace a nebo nebylo v poslední době instalovno hodně programů?Já bych šel na obnovu systému z měsíc starým obnovovacím bodem.
Může být všechno jen shoda náhod.
S operou ted v poslednich dnech melo problem vice uzivatelu, ze se nemohli prihlasit na email a jine webove aplikace. Zkuste ji reinstalovat, pripadne prejit na jiny prohlizec. Sama pisete, ze mate i Chrome.
Se skypem byvaji casto problemy. Zkuste take reinstalovat. Nejdrive bych program odinstaloval, vycistil pocitac nejakym cleanerem vc registru (napr slunecnice.cz/... ) a pote stahl novou verzi jak opery, tak skype a nainstaloval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.