Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám tiskárnu víc jak 2roky, šla bez problemu, nyni mi došly barvičky, včera jsem byla koupit nový.Tiskárna funguje ale pořád netiskne furt mi to ukazuje chybu že mi došel ingoust, přitom mám nové barvy.poradite?
Pokud jsou barvy neoriginální, tak je možné, že je tiskárna prostě nechce vzít.
Jinak byhc zkusil barvy vyndat a znovu zandat a vytiskout zkušební stránku. Případně spustit čištění v Ovládacím panelu Tiskárny a faxy.
barvy nejsou original, ale na krabičce je napsano že to je i pro moji tiskárnu.zkusím to vyčištění.
Ano, to na krabičce může být psáno, ale výrobci tiskáren se snaží, aby lidé kupovali jejich originální barvy, které jsou několikrát tak drahé.
Já třeba mám starší tiskárnu Canon i350 a ta mi bere všechny barvy. To je výhoda starších tiskáren - nemají "ochranu" proti neoriginálním barvám.
To vyčištění zkuste, ale jestli to bude úspěšné, to si netroufám říct, když nemáte origo barvy.
Jedině zkuste nějaké prázdné zásobníky po origo barvách naplnit barvami. Prodávají takový set. V něm je taková injekční stříkačka, barvy a i v některých zásobníky. A abych nezapoměl, většinou tam jsou i ochranné rukavice.
vlastnosti tiskárny - údržba - čištění
do vlastností se dá dostat kliknutím pravého myšátka na ikoně tiskárny - pslední položka
doplněno 01.07.11 08:48:tomu čištění bych nevěřil- tiskárna po instalování inkoustu vždy zahájí čištění, otřete kontakttní plošky na zásobnících gumou na gumování a pak suchým hadříkem
doplněno 01.07.11 08:53:Te´d mně došlo jak to je - zásobníky neumí hlásit haldinu inkoustu, proto tiskárna "žije" v domění, že inkoust došel. Je potřeba na tiskárně zrušit hlídání stavu inkoustu. Je na to jednoduchý postup - nějaká posloupnost zapnutí a mačkání tlačítek - lze to najít na netu. Od jakého výrobce máte inkoust?
tak jsem vyndala novou barvu a dala starou original a tu barevnou jsem tam nechala novou a ejhle tiskne to, to mi hlava nebere tedka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.