Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk do Firefoxu - existence URL adres

Od: velbloudbezhrbu odpovědí: 6 změna:

Za posledních pár let, co používám stávající počítač, jsem si do Záložek (u jiných prohlížečů Oblíbené) uložil snad již tisíce různých adres. Některé jsem nakonec od té doby ani neotevřel. Potřeboval bych poradit nějaký doplněk do FF - existuje-li, nebo prográmek, který mi složku záložek "projede" a zjistí, které záložky, resp. adresy na které odkazují, ještě existují, a případně je vymaže. Nedovedu si představit, že bych všechny ty tisíce záložek jednu po druhé postupně otevíral a zjišťoval, zda jsou ještě platné.

Existuje něco takového?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Moje rada je udělat si zálohu (Záložky - Otevřít všechny - Import/Export) a pak je všechny smazat a začít odznova. Praxe ukázala, že stovky (neřkuli tisíce) záložek jsou stejně nesmysl - člověk se v nich už ani neorientuje, natož aby se k nim vracel. Rychlejší je si to vygoooooooglit, než hledat v záložkách.

hodnocení

1x

Neplatné odkazy umí vyhledat AM-Deadlink

doplněno 21.02.13 20:48:

Je na to taková finta: záložky (pro jistotu ve správci záložek předem zazálohovat) exportovat do *.html, ve správci záložek všechen aktuální bordel vymazat. Potom v AM-Deadlinku nastavit soubory *.htm pro Firefox2, exportovaný soubor bookmarks.html načíst, pročistit, upravit a potom importovat zpět do Firefoxu. Je to trochu jako drbat se levou rukou za pravým uchem, ale ve FF17 (ESR) to funguje.

velbloudbezhrbu

Dík za tip, výbornej prográmek. Díky němu jsem zjistil, že mám v záložkách slušnej burdel. Ale bohužel tento program v nich neumí udělat pořádek - hromadný mazání neplatných atd., ale jenom je najde a ukáže. Nějaký další tip?

hodnocení

0x

Já jsem asi ta, která by radit o počítači neměla.*hi* Ale já mám dost věcí ve složkách, ve kterých se rychle orientuji. A když něco zavedu do záložky, tak pod oddělovač a jednou za čas s tím udělám pořádek. Buď šoupnu do složky nebo bez milosti zahodím.

velbloudbezhrbu

No, ona to taky není rada. Je to informace o tom, jak to děláte vy. Nicméně díky za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]