Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dnes jsem si aktualizovala novou operu,protože v té staré jsem se nemohla přihlásit na FB.Chvíli to fungovalo,ale ted se už nemůžu přihlásit na seznamu přes tu novou operu.Píše to:Nepodařilo se dokončit zabezpečenou operaci. V jiném prohlížeči to jde bez problému,tak předpokládám,že chyba bude někde v nastavení opery.Můžete mi prosím poradit kde asi?Děkuji.
Já se zase přes Operu nemohu přihlásit na email - vždy mě to automaticky odhlásí...
doplněno 30.06.11 10:28:Kontaktovala jsem online technickou podporu a rada zněla : vymazat cookies a restartovat počítač...to už jsem zkoušela a stejně to nepomohlo. Mám se prý přihlašovat na email přes jinný prohlížeč ( to také dělám), prý mám nějakou chybu v Opeře. Takže mi stejně neporadili....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.