Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox-zobrazení stránek

Od: mrmlak odpovědí: 14 změna:

prosím poradíte mi, proč se mi ve firefoxu začly některé stránky zobrazovat tímto způsobem? Některé se ale zobrazí normálně

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrmlak
hodnocení

grrr kde je obrázek *zed*

bena*
hodnocení

0x

Obrázek tu po 4 minutách nevídím. Firefox už nějaký ten pátek nepoužívám, ale vím, že Internet Explorer 8 a Internet Explorer 9 disponuje funkcí, která umožňuje zobrazit stránku dobře, pokud se zobrazuje špatně.

mrmlak
29.06.11 20:30
hodnocení

snad teď

bena*

Nahrajte ten obrázek v PNG a v nějakém rozumném rozlišení.

mrmlak
hodnocení

prostě to nejde... *zed* jedná se o to, že se mi zobrazuje jen obyčejný text bez stylu té dané stránky a bez obrázků. začlo to po tom co jsem pustil ccleaner, ale jestli to stím souvisí netušim

bena*

To nevím, zkuste Firefox odinstalovat, vyčistit registr CCleanerem a znovu nainstalovat. Nebo v možnostech se podívete, zda-li nemáte zakázanou javu a podobné.

mrmlak
hodnocení

poslední pokus

Firefox-zobrazení stránek

milo*
hodnocení

0x

Něco podobnýho se mě stalo když jsem přeinstaloval firefox . Skus nástroje možnosti a podívej se co máš za domovskou stránku.

Já jsem tam měl http ... seznam.cz/firefox a taky jsem na to čuměl :) tak to oprav na http... seznam.cz jestli to pomůže

mrmlak
hodnocení

huráááá... právě že to dělá jen na některých stránkách

hm*
hodnocení

0x

V Mozille se to dá vypnout, zdá se. Mám anglickou a je to v menu View > Use style, takže česky asi Zobrazit > Použít styl. Firefox má trochu jiné ovládání, ale prohledal bych menu a někde by to tam mělo být.

doplněno 29.06.11 20:46:

Ano ano, když vypnu styly, vypadá to velice podobně, jako za slaný obrázek.

mrmlak
hodnocení

tak vypadá tato poradna

Firefox-zobrazení stránek #2
bena*

Ještě můžete zkusit odinstalovat Firefox pomocí Revo Uninstalleru a vyčistit po něm stopy v registru apod. Dělá se to přes nějakou pokročilo odinstalaci. Revo už nepoužívám, na odinstalaci používám Advanced System Care a to jeho program v toolbaru IOBit Uninstaller. Pak FF znovu nainstalovat.

Nebo přejděte na jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer 9 nebo Opera. Pokud máte XPéčka, tak Internet Explorer 8 nebo již zmiňovanou Operu. To jsou podle mého názoru nejlepší prohlížeče.

mrmlak
hodnocení

styly mam dobře, tam problém neni. v nastavení jsem nenašel ani jiný rozdíl mezi normálně zobrazenou a těmi co jsou špatně

hm*

To je globální nastavení, ne pro konkrétní stránku. Aspoň u mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]