Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má Windows 7 tzv. Zadní vrátka

Od: blechta® odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych se zeptat jestli někdo z vás nevíjak se dostat do windows7 chtěl bych se totiž naučit abych se mohl dostat do os windows 7 na administrátora aniž bych musel znát heslo. Slo by se tam nabourat i z druhého účtu s nížší hodností? Já jsem to zkoušel s příkazovým řádkem bna uživatelském učtu s nižší hodností než je admin napsal jsem : net user "NÁZEV UŽIV ÚČTU" *

ale systém mi to zamítl takže mi to neprošlo*bum**plac*

prosím vás ;) šlo by to nějak udělat aníž bych musel stahovat nějaké programy z interntu? tedy jestli by šlo použít pouze programů systému Windows?

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
Ano jde to, ale nic ve zlém, tyhle nástroje a postupy nejsou na hraní a chlubení.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tvůj dotaz značně zavání trestnou činností.

hodnocení

ale ja to myslim dobře chci se jenom trochu vzdělat a na počítači toho využívám jen pokud mi to ten dotyčný dovolí jen ukázat a poté vše dát zase dopořádku

sunshine*

Když se někoho ptáš, tak je třeba také říct na co to budeš využívat? Jinak to co hodláš udělat se nenaučíš ze dne na den, ani z měsíce na měsíc. Z tvého dotazu je zřejmé, že se snažíš dostat na uřivatelský účet administrátora ve škole. Nikdo ti s tim neporadí, protože nezná strukturu sítě, jeslti je použit nějaký podpůrný SW atd.

K odpovědi: ANO, W7 opravdu zadní vrátka má - zadní vrátka má totiž úplně všechno. Dokonce se to i tak jmenuje BACKDOOR - tam by ses dostal síťově. Nikdo ti s tim ale dál neporadí, jeslti chceš provozovat takovou činnost, tak se ji musíš naučit sám a jen sám, protože zkušení lidé z oboru své techniky nikdy neprozradí. Pokud se tam chceš dostat, tak jen svou vlastní pílí.

juldab*

Musíš přemýšlet nejvyšší práva má sytém pokud ti sytem zpustí comandlajnu tak ti vpoho net user pujde. Stačí to jako nápověda? Tohle je ale už dost odborný a závislý na vědomostech. Tato poradna pro tak odborný věci není.

30.06.11 08:01
hodnocení

0x

UTFG

juldab*

Tohle není o googlu ale o přemešlení když nevíš jak a na vo se ptat tak Google moc nepomůže

Spis jsem to myslel tak jak psal sunshine. Taky se mi nelibi tu radit jak hacknout admin ucet. To by se tu rovnou mohl nekdo zeptat jak vykrast banku. Ikdyz jsou taci, co se tu ptaji jak rozejit kradenou hru *zed* Proto jsem poradil samostudium - tedy google. Smer jsi nastinil uz ty (vy).

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]