Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hrát po netu Texas Holdem poker 3D

Od: swatik789* odpovědí: 4 změna:

ahoj.stáhl jsem si hru Texas holdem poker 3D delux edition a potřebovalbych vědět jak se to dá hrát po netu (když dám LAN Game a vložím IP adresu tak mi to hodí chybu)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zrovna se mi rozbila krišťálová koule a tak se omlouvám, ale mohl byste tu chybu "zastarale" opsat, než si pořídím kouli novou?

swatik789*
hodnocení

dobrá,zjistil jsem to jak to hrát po netu ale když todruhý den zapnu (ten internet game),tak mi to hodí chybu : Connection to server couldnot be established.

První co mě napadá je, že máte sdílenou IP. A jeich server si nejspíš hlídá kvůli bezpečnosti přístupy (u poker serveru, se tomu ani nedivím) a dvě stejné IP na server nepustí. Toť můj názor. Řešení je u poskytovatele požádat o veřejnou IP.

tlustoprd*
hodnocení

0x

Ja hraju texas holdem poker pres facebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]