Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pripojeni pres wifi

Od: kolik* odpovědí: 8 změna:

dobry den chtel bych se zeptat jestli je mozne se pripojit s notebookem pres wifi.

mam na strese antenu ktera vede do routeru a ten je na půdě-z routeru to vede kabelem dolu do bytu ktery vede do stolniho PC

a já bych chtel pripojit jeste notebook ale bezdratove jde to nejak nastavit na tom routeru aby kdyz prijima signal aby ho take vysilal?

diky za odpoved.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

K bezdrátovému připojení potřebuješ wi-fi router, což asi ten na půdě nebude. Tam bude jenom ápéčko, tedy přípojný bod. Budeš potřebovat koupit wi-fi router, do něj strčit kabel, který teď jde do PC. PC k tomuto wi-fi routeru připojíš dalším kabelem a NB bezdrátově.

kolik*
hodnocení

na pude neni prave AP ale router.

vim ze to jde resit kopí dalsiho routeru ale mysleljsem jestli to neni realne takto.

ladinpraha*

S anténou? Napiš značku a typ.

doplněno 29.06.11 12:25:

Podívej se tady it.cestuji.info/...

kolik*
hodnocení

ano s antenou,tedy s odmontovatelnou antenkou do ktere ted prave vede antena ze strechy,tudiz tam nemuze byt ta antenka pres kterou bych to chytal na notebooku.bohuzel jsem ted v praci tak typ napisu pozdeji.

ladinpraha*

Aby mohl něco vysílat, tak by musel mít druhou anténu.

kolik*
hodnocení

ale ja jsem nechtel nic kupovat proto se tu ptam jestli to jde s tim co mam,jinak mi je jasny ze kdyz koupim dalsi router nebo AP tak ze to vyresim.

staci mi odpoved - ne nejde to!

nebo jde to ale nevim jak - rozhodne nic nekupovat.

hodnocení

0x

Ahoj, na pude prosim nic nemen, staci si dolu do bytu koupit maly access point s funkci switche jako je napr. toto"

okcomputers.cz/...

Na lan port pripojis PC a wifi ti rozvede signal po byte do notebooku, popripadne si jeste na nejake urcene misto dotahnes dalsi kabel pro notebook, kde nejvic pracujes.

Nic proti, fungovat to bude, ale to co doporučujete je wifi router.

Pokud je na půdě router tak dolu stačí tohle apčko: dvtech.shop.ekatalog.biz/... tedy ovislink 5460 nebo 5450. Vypne se na něm dhcp server, ip se nechá automaticky, nebo se dá v rozsahu routeru na půdě a pak stačí nastavit wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]