Nejste přihlášen/a.
ahojte, mám aver dvb-t hybrid super 007 (používám win 7). Mám ho přes rok, ale před měsícem mi skočila černá obrazovka a hlásilo mi to 0% signálu (u dvb-t). Zjistil jsem, že anténa by měla fungovat normálně a vyzkoušel jsem i jestli není špatně zasunutý kabel, vše bylo v pořádku, nakonec jsem zkusil pustit aver přes anologové vysílání a to fungovalo normálně. Nakonec mě napadlo, že to souvisí s aktuilizacema win, které jsem provedl o den dřív. Aktualizaci jsem odstranil a aver přes dvb-t šel v pohodě, po týdnu se mi stáhla aktualizace servis pack a znova ten problém, takže i tuto aktualizaci jsem odinstaloval a aver šel v pohodě dál (toto jsem považoval za provizorní řešením, protože nechci být bez aktualizací win) a ted najednou o pár dní dál, potom co jsem zakázal veškeré aktualizace mi aver přes dvb-t zase nejde a to jsem snad žádné aktualizace nestahoval. Prostě se vždy objeví černá obrazovka a hlásí to 0% signálu. Nevíte co s tím?
(měl bych mít nejnovější ovladače)
Řešení od servisního technika:
AVerMedia_Czech republicPřevzato z: tvfreak.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.