Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv tuner hlásí že není žádný signál

Od: wt5676* odpovědí: 2 změna:

ahojte, mám aver dvb-t hybrid super 007 (používám win 7). Mám ho přes rok, ale před měsícem mi skočila černá obrazovka a hlásilo mi to 0% signálu (u dvb-t). Zjistil jsem, že anténa by měla fungovat normálně a vyzkoušel jsem i jestli není špatně zasunutý kabel, vše bylo v pořádku, nakonec jsem zkusil pustit aver přes anologové vysílání a to fungovalo normálně. Nakonec mě napadlo, že to souvisí s aktuilizacema win, které jsem provedl o den dřív. Aktualizaci jsem odstranil a aver přes dvb-t šel v pohodě, po týdnu se mi stáhla aktualizace servis pack a znova ten problém, takže i tuto aktualizaci jsem odinstaloval a aver šel v pohodě dál (toto jsem považoval za provizorní řešením, protože nechci být bez aktualizací win) a ted najednou o pár dní dál, potom co jsem zakázal veškeré aktualizace mi aver přes dvb-t zase nejde a to jsem snad žádné aktualizace nestahoval. Prostě se vždy objeví černá obrazovka a hlásí to 0% signálu. Nevíte co s tím?

(měl bych mít nejnovější ovladače)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Řešení od servisního technika:

AVerMedia_Czech republic
08-03-2011, 23:15
Dobrý den,
po důkladném prozkoumání a několika podobným podnětům je jasné, že je tento problém způsoben chybou v service packu SP1 pro Win7 a nikoliv vinou našeho hardware. V nejbližší době budou všechny současné drivery a aplikace ke stažení z našich stránek upraveny tak, aby k tomuto jevu již nedocházelo, ale přesto už nyní existují 3 možné způsoby, jak mu zabránit.
1. Aplikaci AVerTV spouštět v režimu kompatibility např. s Windows Vista SP2.
2. Odinstalovat současnou verzi aplikace a nainstalovat nejnovější 3D verzi z následujícího odkazu: avermedia.com/...
Pouze si dovolím zmínit, abyste během odinstalace aplikace neodinstaloval rovněž i driver k tuneru. Ten na disku ponechte a nahraďte ryze jenom aplikaci.
3. Zakázat v OS všechny služby spojené s Windows Media Center, tedy všechny začínající na eh (ehRecvr, ehprivjob atd.). Pro jejich vypnutí aplikujte následující postup: Start-Ovládací panely-Programy a funkce-Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows-Funkce pro média-Windows Media Center a zde zrušte zaškrtnutí. V případě použití této metody ale TV tuner ve WMC deaktivujete a nebude možné jej zde používat.
Ještě jednou ale musím zmínit fakt, že nejde o problém TV tuneru AVerMedia, ale bug v balíku service packu společnosti Microsoft. Je mi líto, že jsme řešení objevili až s takovým zpožděním, avšak doufám, že zmíněné postupy pomohou alespoň dalším uživatelům.

Převzato z: tvfreak.cz/...

wt5676*
hodnocení

díky, podařilo se mmi to rozchodit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]