Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe reader

Od: jirkamatapat* odpovědí: 5 změna:

Jak mám vymazat z Adobe Readeru soubory?Převedl jsem sešit z Excelu pomocí programu PFDCreator a výmaz se mi sice podařil,ale zůstaly tam ikony sešitu a ty nemohu vymazat.Dík za info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ikonu šup do koše. Případně pravým tl. na čemkoli se obvykle zobrazí místní nabídka a v ní možnosti požadované práce.

jirkamatapat*
hodnocení

No právě,kliknu na ikonu a nic.Když to chci otevřít,objeví se okno s hláškou: při otevírání dokumentu se vyskytla chyba,tento soubor nelze otevřít. Proč nejde otevřít je mi jasné,soubor byl smazán,ale není mi jasné proč ikona nejde vymazat.

patronka*

Dobrý den, já jsem si právě dnes dělala předprázdninový pořádek v PC a všechno nepatřičné jsem vymazala pomocí REVO UNINSTALLER, co jsem si stáhla asi ze slunečnice.cz. Je v češtině a vymaže i různé zbytky. Pak jsem ještě spustila CCleeaner a mám v počítači jak v pokojíčku. Patronka

hodnocení

0x

Soubory jsou v programu Adobe reader, nebo nekde v dokumentech? Ty ikony zustali kde a co to pise pri pokusu je smazat?

jirkamatapat*
hodnocení

Díky všem za zájem.Problém jsem vyřešil novou instalací Adobe Readeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]