Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
uvažuji o koupi dvou nových komponentů pro můj Stolní PC, ale moc se v těch údajích nevyznám, proto jsem vyhledal odbornou pomoc.
Potřebuji radu jestli jsou mnou vybrané komponenty vyhovující celkově a vzhledem k mým ostatním komponentům.
Chci komponenty pro \herní\ PC, ale nechci nijaké předražené součásti.
K věci: Chci koupit Základní Desku a paměti RAM.
Vyhledal jsem si tyto:
Základní deska: MSI 760GM-E51, AMD 760G/ SB710, DDR3 1600, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, GLAN, DVI, HDMI, 8ch audio, mATX, scAM3
RAM: Zeppelin 4GB Kit DDR3 1333MHz GOLD , KIT 2x2GB, PC10600, CL9-9-9-24, s chladičem GOLD, retail BOX
Nebo: KINGSTON 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 BOX,
Můj současný -
procesor: Intel Pentium 4 524, Socket 775 LGA, 3.06GHz
grafická karta: NVIDIA GeForce GT 220, 1024MB, Memory Type: 2
Byl bych rád kdybych se vešel do 2-3 tisíc, ale mohl rozběhnout GTA IV, Zaklínače (alespoň první díl) a další novější hry.
Tak s tou deskou jsi úplně mimo, tak je určena pro procesory firmy AMD a ty máš Intel. Takže hledej desku se slotem LGA 775.
Díky, našel jsem: MSI G41M-P26, Intel G41/ICH7, VGA + PCIe x16, DDR3 1333, SATA II, USB 2.0, LAN, mATX, sc775 ..
Snad to sedí i s tou mojí grafikou.
Mnohokrát díky!
Takže se mohu vrhnout nakupovat.
Jen malý dodatek: Myslíte že bych na tom mohl spustit a hrát GTA IV, Witcher, Call Of Duty Black Ops, atd.?
Tyto hry vyžadují výkonnou grafickou kartu, což tvoje moc není. U každé hry je na stránkách výrobce uvedena doporučená konfigurace PC, takže se na to podívej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.