Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes zničeho nic se mě přestaly oterírat přílohy a i když proběhlo běžné stahování souboru. Nakonec jsem zjistila, že se ukládají do obrázků a nevím jak na to, aby to bylo v původním stavu a otevřela jsem to opět v mailu, tak jako normálně vždy. Nevím, co s tím, prosím - poraďte.
Jaký internetový prohlížeč používáte úInternet Explorer, Opera, Firefox,.../? Nebo používáte nějaký poštovní program /Outlook express, Windows Mail, Thunderbird,.../?
Firefox, včera to šlo a dnes nic, také když dám "enter" tak mě to neposune o řádek níže. Ale to už je asi 3 dny. Toto je teprve dnes, nevím jak na to.
Buď se podívejte do nastavení programu a změňte složku ukládání stahovaných souborů /v žádném případě nenastavujte Plochu!/ nebo prostě Firefox odinstalujte, stáhněte a nainstalujte CCleaner - sním vyčistěte jak disk, tak i registr a poté Firefox stáhněte a nainstalujte, nebo přejděte na jiný prohlížeč /třeba Internet Explorer 9, pokud máte WIndows XP, tak Internet Explorer 8, Opera,.../
Já zde mám ještě Operu, nepoužívám ji a zjistila jsem, že tam to jde. Ale jsem zvyklá na ten můj původní. Ale budu si asi muset zvyknout, prý je stejně lepší prohlížeč. Díky za váš čas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.