Nejste přihlášen/a.
Při spuštěni hry mi to hodi hlašku APLIKACI 0xc0150002 SE NEPODAŘILO SPRAVNĚ SPUSTIT...
nevím si už rady na googlu toho je spusta ale zatim me z toho nic nepomohlo.
Na druhem pc mi hra jede v pořadku tak nevim v čem je chyba...dik za rady
ahoj, viděl bych to na chybějící knihovnu. Stáhni a nainstaluj tohle microsoft.com/... (popř. si najdi verzi pro 64bit, jestli máš 64bit Windows)
Nainstalujte Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package a Microsoft .NET Framework 4
více zde : game.downloadatoz.com/...
doplněno 29.06.11 10:40:ten odkaz radeji zkopirujte, protoze se tu spatne interpretoval. Odkazem je CELA ta veta koncici priponou HTML.
tak nic nechapu to proc to pořad nejde už i z toho hrabe
Vše jsem nainstaloval ale žadna zmena
A zkousel jste kompatibilni mod? Pripadne si nahrajte vitualni pc od microsoftu a do nej XP mod a rozjedte to pod ni. Ikdyz nevim, jak to pobere grafika. S hrami ve virtualnim prostredi nemam zkusenosti.
Na obou pc mam win 7 ultimate 64 bit a na jednom to jede a na druhem ne.
Ještě jedna maličkost by tu byla ale myslím že to nemá vliv tam kde mi to háže chybu tak to je notebook ale je upne novy
herní ASUS G73JH .
zatim jsem tam instaloval 2 hry a jeli dobre Disciples 3 a Call of duty black ops
Takže už jsem na to konečně došel uplně nahodou!Problém byl v tom že jsem neměl nainstalovaný
Tenhle program jsem instaloval snat 10x ale ne 86bit verzi.
Ani by mě nenapadlo že na 64bit system musím nainstalovat 86bit verzi aby to šlapalo.
Ale hlavně že to jede takže dik všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.