Nejste přihlášen/a.
Mám takový skromný dotaz - co si myslíte o tabletech?
Pro mě je výhoda že je malý, což mi vyhovuje a také nepotřebuji žádné extra funkce, jen internet a přehrávání filmů - finito.
Má třeba někdo jiný názor, je například notebook lepší i když toho tolik nevyžaduji? Neznám totiž nikoho kdo by s tablety měl zkušenosti. Za každý názor předem děkujii
Ono platí jedno pravidlo které hlavně odpůrci té či oné platformy neberou v potaz..
Stolní pc je na to, ntb je zase na toto a netbook na něco úplně jiného.. a pokud jde o tablety.. jsou čistě pro konzumaci obsahu, popř. mírného zasahování do něj, nejsou na práci a výkon... pokud to po nich majitel nechce jsou všichni štastní a spokojení :o)
A hlavně je tablet velmi praktický do pelechu na poslední počtení, puštění tv..a spát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.