Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modem - oprava

Od: kokois odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám modem Edimax EW-7206APg www.broadbandbuye/... a mam s ním problem že jak se šroubuje anténa tak mě kousek vypadl a já ho ztratil tak chci vědět jestli se to nedá nějak nahradit, třeba tam něco přiletovat anebo něco koupit nevim tady jsou fotky :

imghosting.bluefi/...

imghosting.bluefi/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalkolesa*
hodnocení

0x

Hlavně nic neletovat, tím ztratíte záruku. Opravovat pouze v autorizovaném servisu, aby jste záruku neztratil.

kokois
hodnocení

Já to nechci dávat do servisu a záruka už dávno neplatí ta antena tam bude na pořád takže hledam dobré řešení

kokois
hodnocení

můžete mi prosím někdo poradit?

hodnocení

0x

jde hlavně o to co vám u té antény vypadlo ale poku vám tam zbyl alespoň kousek teoreticky by na něj šel přiletovat nebo jen tak namotat nějaký tlustý drát jako náhrada za anténu, ale abych mohllépe a radostněji poradit tak byste nám toho musel říct více a říct prostě co z toho konkrétně vypadlo.

hodnocení

0x

pokud je na tom bytku přípojky na anténu závit tak by se na to dal našroubovat vyrobený držák na tu anténu

kokois
hodnocení

napadlo mě tam přidělat starou antenu z notebooku je to možné ( má stejné napájení atd? )

juldab*

Ty fotky jsou rozmazaný. Přilož kus drátu a tak na 10 metru zjištuj sílu signálu

troja*
hodnocení

0x

zkus poslad podrobnější obrázek, nebo vybrat třeba něco z tohoto www.alza.cz/Searc/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]