Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychlení hry Starcraft 1

Od: swatik789* odpovědí: 7 změna:

ahoj lidi,potřebuju zrychlit hru Starcraft 1 ,ale když dám Options-Video(nebo co to je,upe nahoře) a podívám se na Game Speed a nejde to zrychlit a hrát to v nejmenší rychlosti je hodně nuda.nemohl by mi někdo poradit jak to zrychlit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A neni to tak, že to nejde zrychlit jen ve hře? To znamená v menu před spuštěním samotné hry to přístupné je? Já to nikdy nezrychloval, tak je zkoušim :)

swatik789*
hodnocení

jo už to je,díky *palec*

Neni zač :) Byl to jen pokus, plno věcí nejde v hrách nastavovat, nu hlavně u těch starších :)

sss*

blbost např cossacks back to war je stará hra jak jeruzalém a tam to de nezáleží na věku hry;)

Čti pořádně: hlavně u těch starších

A když už jsme u toho tak neškodí interpunkce, lépe se pak po tobě čte...

michalkolesa*
hodnocení

0x

Jediné znatelné zrychlení bude, když omladíte HW.
Částečně lze hru zrcyhlit, když snížíte rozlišení, barevnost, vypnete detaily, vyhlazování, hudbu, zvuky,...

sunshine*

Pane Kolesa, pořádně si přečtěte, na co přesně se tazatel ptá. Ptá se na ZRYCHLENÍ HRY ne na zrychlení počítače. Tzn. pohyb kreatur, aut a já nevim co v té hře je. Takhle z Vás nikdy "PC Opravář" nebude *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]