Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás,mám Nero 6 (přesněji nyní nemohu poskytnout) achci se zeptat,jestli jde nějak vypalovat stejná data na 4 mechanikách najednou? Všechny jsou stejné typy LG. Děkuji
Teoreticky by to mělo jít. Program spustíte 4×, v každém okně programu nastavíte co vypalovat a vypalujete...
Možná by to šlo efektivněji, ale Nero už nepoužívám léta letoucí, tak si nejsem jist.
to, mě taky napadlo,ale spíše jsem se chtěl zeptat,jestli to nejde jen v jednom okně
doplněno 26.06.11 13:58:zkoušej jsem se zepat strejdy googla ale moc toho neví...
Nero už taky skoro nepoužívám, ale pokud si dobře pamatuju, někde byla možnost Použít více vypylovaček. Zkus to prohledat a třeba to najdeš.
Jo, přímo v okně vypálit novou kompilaci, poslední záložka je vypálit a tam je zatržítko "použít více vypalovaček"
Mám teď momentálně počítač s angl verzí. Prostě v okamžiku kdy se klikne na ikonu "vypalit" tak se objeví okno "vpalit novou kompilaci", v okně je několik záložek, poslední je "vypalit", po otevření této založky je na ní zatržítko " použít více vypalovaček"
Ano, je to tam a nedá se to přehlédnout. U nero express nevim zda to je ale u té normální ano.
Jinak pro tazatele- 25cd s prezentacema za dva dny, to je problém?
Dost pochybuju. Já si myslím, že jediná možnost je pokud ho jde spustit ve víc instancích. Protože proč by se s takovou funkcí namáhali, když by ji využil jen jeden z milionu. Ostatní a normální lidé mají mechaniku jen jednu a nejsou to hyperpaliči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.