Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gk modrá smrt!

Od: sojer* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem mam GPU Ledtek WinFast 8800GTS a mam sní potíže, když např hraju HRY jako jsou Mafie 2, Gta 4, Dead Rising, apod. Tak jsme mi stane že mam modrou smrt Hry jedu některe na nejvýší a některé na sřední, Hral jsem Mafii a najednou modrá smrt tak jsme si myslel že se jen přehřála nebo tak něco ale potom mi padala i 2x, 3x a víceX Modrá smrt a to jsem byl na internetu pak jsem zjistil že jsme si omilem pořád vypínal Drivery tak jsem je nechal zaplí vše O.K, Dnes jsem vypl net a ihned Modrá Smrt Gk když vůbec nic nedělam tak má od 50 do 61 stupnů ale když hraji např 2 až 3 Hod tak jí dostani i na 90 a to jse mi zdá právě divné aby byla GPU horká když vůbec nic nedělam staří GPU je již dlouhé a přesně jej nevím koupil jsme jí z Bazaru na netu jen já jí mam cca půl rok, a řekl bych jí možná i ty 2-3 Roky tak jsme se chtěl zeptat jestli nevíte co je za proble a nebo prostě jen už odchazí např Paměti, Můj kamarád měl to samí, ale měl 2 týdný Praxi ve Firmě NTS tak tam vzal celé PC a oni ho koplet vyčistily a to mu to dalo na cca měsíc pokoj a teď se mu to děla taky ale jen když je ve windowsu :/

Prosím poraďte Díky *S*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

toshibman*
hodnocení

0x

Zkuste vyčistit chladič nejlepší je ho profouknout kompresorem,ale pokud ho nemáte,tak stačí vysavač,ale nejideálnější bude,když rozeberete celý chladič. A ještě vyzkoušejte přeinstalovat ovladač a když ani to nepomůže, tak bych zkusil reinstalovat operační sstém

sojer*
hodnocení

Tak OS si myslím že tim to nebude ale jenom GPU díky za radu zkusím to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]