Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné zobrazování web. stránek

Od: lukasb* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

mám problém se zobrazování webových stránek(a to pouze u google chromu/primární prohlížeč/). Problém bude ukázán na obrázcích. Např. u YouTube... Jinak internet funguje, jen stránka špatně zobrazuje.

Jediné co jsem dělal byla aktualizace ovladače Broadcom NetLink TM Gigabit Ethernet.
Wifi mám 802.11b/g WLAN. Používám domácí síť.

Předem se omlouvám jestli jsem na něco zapomněl.

Děkuji Lukáš B.

Špatné zobrazování web. stránek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukasb*
hodnocení

Zde ještě jeden obr:

leteckaposta.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Bude chyba v chromu.

Buď se na něj vybodněte a použijte k prohlížení třeba Internet Explorer 9 nebo Operu. Nebo zkuste chrome odinstalovat, stáhnout CCleaner - s ním vyčistit disk i registr a poté chrome znovu nainstalovat.

lukasb*
hodnocení

Děkuji.

A po odinstalování a opětovném naistalování budou zachovány záložky, hesla atd.?
děkuji

bena*

To si netroufám říct, ale možná záložky a podobné nezůstanou. Tak to třeba exportujte do Internet Exploreru, aby to bylo zálohované.

lukasb*
hodnocení

Vše zůstalo, ale reinstalace nepomohla... :(

hele zkus mozillu firefox jestli to v ni blbnout nebude tak si ji nech a na google chrome se vy*er ten je pro absolutní LAMY

lukasb*
hodnocení

moziIla funguje naprosto v pořádku...
Takže chyba je určitě někde v chromu ...

iqtyq
hodnocení

0x

Pokud ti to dělá jenom v jednom prohlížeči, tak si prohlídni jeho nastavení, jestli neblokuješ stylopisu (.css) anebo nemáš zablokovaný javascript (nějakým nastavením nebo rozšířením).

lukasb*
hodnocení

Asi v něčem takovém bude problém ...
Ale co jsem se díval tak v JavaScriptu problém nebude..
Mohl by jste prosím přesněji uvést o co se jedná(zas tolik se nevyznám), cesta k těmto věcem atd.

Děkuji

L.B.

sunshine*

Tak jsi to neodisntaloval odstatečně, protože po důkladném reinstallu nastavení ani záložky nezůstávají. Odisnaluj to ještě jednou a vprůvodci zaškrtni Vymazat také všechna data procházení nebo nějak tak to tam je. Následně CCleaner a promazat registry

@fatalwir: Můžeš prosim Tě něčím podložit to té tvrzení. Jeslti ne, tak patříš mezi prachobyčejné "ovce".

iqtyq

Používáš v Chrome nějaké rozšíření (například AdBlock)? Prohlídni si jeho nastavení, jestli tam neblokuješ nějaké soubory .js nebo .css a podobně..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]