Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém se zobrazování webových stránek(a to pouze u google chromu/primární prohlížeč/). Problém bude ukázán na obrázcích. Např. u YouTube... Jinak internet funguje, jen stránka špatně zobrazuje.
Jediné co jsem dělal byla aktualizace ovladače Broadcom NetLink TM Gigabit Ethernet.
Wifi mám 802.11b/g WLAN. Používám domácí síť.
Předem se omlouvám jestli jsem na něco zapomněl.
Děkuji Lukáš B.
Bude chyba v chromu.
Buď se na něj vybodněte a použijte k prohlížení třeba Internet Explorer 9 nebo Operu. Nebo zkuste chrome odinstalovat, stáhnout CCleaner - s ním vyčistit disk i registr a poté chrome znovu nainstalovat.
Děkuji.
A po odinstalování a opětovném naistalování budou zachovány záložky, hesla atd.?
děkuji
To si netroufám říct, ale možná záložky a podobné nezůstanou. Tak to třeba exportujte do Internet Exploreru, aby to bylo zálohované.
Pokud ti to dělá jenom v jednom prohlížeči, tak si prohlídni jeho nastavení, jestli neblokuješ stylopisu (.css) anebo nemáš zablokovaný javascript (nějakým nastavením nebo rozšířením).
Asi v něčem takovém bude problém ...
Ale co jsem se díval tak v JavaScriptu problém nebude..
Mohl by jste prosím přesněji uvést o co se jedná(zas tolik se nevyznám), cesta k těmto věcem atd.
Děkuji
L.B.
Tak jsi to neodisntaloval odstatečně, protože po důkladném reinstallu nastavení ani záložky nezůstávají. Odisnaluj to ještě jednou a vprůvodci zaškrtni Vymazat také všechna data procházení nebo nějak tak to tam je. Následně CCleaner a promazat registry
@fatalwir: Můžeš prosim Tě něčím podložit to té tvrzení. Jeslti ne, tak patříš mezi prachobyčejné "ovce".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.