Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosímvás, za kolik bych mohl prodat pc s hodnotou 26960Kč? Má Intel P4 3,02Ghz 1GB ram a HDD WD 500GB. Je cca 2týdny starý. LEHCE poškrábaný case. Je s Windows XP Professional. Děkuji
Dobrý den, no já teda nevím, ale mám PC IBM desktop s OS Windows XP Home Edition SP 3, Intel Pentium 4, CPU 2,8 Ghz, 1 GB RAM a koupila jsem ho vloni za 2500,- v Gigacomputer. Podle čeho počítáte hodnotu? Za ty peníze jste ho před 14 dny koupil jako nový? Jak je možný takový cenový rozdíl? Patronka
má 4cd-rom LG za 1300Kč a grafiku za 5599Kč základku ASUS za 4500Kč a střihovou kartu za 699Kč
Tak to nedává ani trochu smysl. Napište se PŘESNÝ výpis komponentů. Protože ty věci, které úvádíte ani náhodou nemůžou stát tolik. P4 Socket 478 - na to dnes základní deksu za 4500 neseženete, grafika by byla tak předimenzovaná, že by brzdial než pomáhala navíc by ot bylo AGP. Další věcí je nepochopitelný význam 4 mechanik.
Nejlepší bude, když sem dáte výpis, nebo screeny z CPU-Z z každé karty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.