Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej PC

Od: toshibman* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, prosímvás, za kolik bych mohl prodat pc s hodnotou 26960Kč? Má Intel P4 3,02Ghz 1GB ram a HDD WD 500GB. Je cca 2týdny starý. LEHCE poškrábaný case. Je s Windows XP Professional. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

26960? Nu nevim, nevidim všechny parametry, ale zatím se mi zda velice velice předražené. Za to cenu by rozhodně nebylo P4 ale core x, ramky určitě ne 1GB ale tak 2x2GB alespoň, disky tak 2x1,5 TB, do té ceny možná i s SSD diskem na system. Grafika by musela být cenou rozhodně od 5tis, níž ne...

buss
hodnocení

1x

Po koupi jde cca 20 % dolů.

bena*
hodnocení

0x

Pokud je Windows XP legální, můžete jej prodat snad bez problému za 21 999,-

tomas11*
Dnes se prodává nové PC HP za 21 000kč.
I core 7, 8GB Ram, grafika Nvidia samostatná paměť 1,5 GB,
Disk 1TGB, Win7 prof, a spoustu vychytávek -
Takže cena uváděné sestavy podle mne do 5000Kč a ještě to bude problém.

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, no já teda nevím, ale mám PC IBM desktop s OS Windows XP Home Edition SP 3, Intel Pentium 4, CPU 2,8 Ghz, 1 GB RAM a koupila jsem ho vloni za 2500,- v Gigacomputer. Podle čeho počítáte hodnotu? Za ty peníze jste ho před 14 dny koupil jako nový? Jak je možný takový cenový rozdíl? Patronka

stirecek*
hodnocení

0x

To jste koupil někde v tuzexu? Ta cena je opravdu luxusní, ale parametry pc už ne, pět tisíc bych za něj nedal, ani kbyby měl legální winy.

tomasgulas
hodnocení

0x

Jsou jenom tři možnosti: Buď jste se přepsal v ceně, někdo Vás solidně natáhl nebo k tomu byl monitor (a to celkem slušný), který jste ve výčtu neuvedl...

toshibman*
hodnocení

má 4cd-rom LG za 1300Kč a grafiku za 5599Kč základku ASUS za 4500Kč a střihovou kartu za 699Kč

sunshine*

Tak to nedává ani trochu smysl. Napište se PŘESNÝ výpis komponentů. Protože ty věci, které úvádíte ani náhodou nemůžou stát tolik. P4 Socket 478 - na to dnes základní deksu za 4500 neseženete, grafika by byla tak předimenzovaná, že by brzdial než pomáhala navíc by ot bylo AGP. Další věcí je nepochopitelný význam 4 mechanik.

Nejlepší bude, když sem dáte výpis, nebo screeny z CPU-Z z každé karty.

Nu sice s tou cenou nesouhlasim, ale pro vaše upřesnění. P4 jsou i na S775 a ty mají PCI-ex grafiky

toshibman*
hodnocení

ASUS P5LD2 DDR2 A-Data 2GB 2x acutake fan80 cpu 3,2 Ghz P4 soc 775,grafika PCIe 16x Nvidia s redukcí (něco jako Matrox doublehead) zdroj eurocase 500w hdd WD 500GB 4x cd rom LG Light scribe a blueray ,skřín nějaká eurocase s displejem

buss

A co tak odkaz na prodejce?

stirecek*
hodnocení

0x

Dnes OKAY elektro intel core3,33Ghz, 8GB ram, HDD 1,5TB, grafika 2GB, office, zoner, nero, win7 ... 14990Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]