Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WinZix - jak otevrit soubor

Od: richman105* odpovědí: 43 změna:
Muze nekdo poradit, jak otevrit soubor zabaleny pomoci WinZix. Program jsem si sice stahl z www.winzix.com, ale obsahuje trojan horse a navic pri instalaci vzdy dojde k chybe - pry chybí minime.exe (coz je snad malware :( Pomoci WiZip ani Raru to nejde. Zkousel jsem prejmenovat i priponu- nic. Díky za radu...

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janekkrat*
hodnocení

0x
nejsu si jist, ale zkuste total comander
richman105*
hodnocení

Bohuzel TC - chybná komprese...

?????????????????????????
hodnocení

0x
stahni si to tady to je 100% funkcni a bez chyb
winzix.com/...
youngest
neni v pohodě. je tam taky trojan...

hodnocení

0x
můžeš vyzkoušet program 7-zip ( stahuj.cz/... :)
25gowron*
oznac soubor a zmacki SHIFT+DELETE ..a pak dej ENTER .. a je po starosetch ...
výtka
Upozornění od sys spider 15. 05. 2007 08:16:34
A tímto postupen skutečně tazatel ten soubour otevře? Opravdu?

corps
hodnocení

0x
Tak jsem to s tim winzixem zkusil a uz nikdy vice. Je to smejd prvotridniho kalibru. Stahl jsem pres torrenty film 28 weeks later a bylo to zazipovane a v tom zipu to jeste bylo s koncovkou zix. Kvulo tomu filmu, ktery mi ted stejne nejede, protoze je u nej kodec, ktery nejde nainstalovat jsem to vsechno delal.
Podobnym experimentum se radeji vsichni vyhnete! Tenhle super skvely pogramek, je pekne nahovno a akorat vam zaviruje pc. Jeste za mem avasta, ale i tak clovek nikdy nevi.
richman105*
hodnocení

Souhlasím, vse jsem zkusil a výsledek nula. Uz jsem to odinstaloval a priste si poradne prohlídnu priponu. Za to riziko a starosti to nestoji. Je tam toho spoustu i bez *.zix!

hodnocení

0x
Ta hláška minime.exe je způsobena snahou připojení programu na Internet. Instalace je však kompletní a program jde spustit.

havoc
hodnocení

0x
ZiX format je zase jen dalsi vymysl aby jste si
stahli malware k otevreni tohoto "super"kompresniho formatu
reseni? google.com kdo hleda najde
en.wikipedia.org/...

dave*
hodnocení

0x

stahl jsem si nove piraty s karibiku na konci sveta ve formatu zix a jak idiot to muzu stahovat z nova

Myslím, že to není potřeba. Program jsem měl nainstalován a pokud mu nedovolíte připojit se na internet, tak bude vše v pořádku. Po jeho odinstalaci proveďte sken disku vašim programem na spyware pro kontrolu.
chudas
jo přesně ty piraty sem si stahl moje řeč

mpista
hodnocení

0x
Rozbalil jsem ho progr. UnZixWin a najdete ho tady: home.wanadoo.nl/...
0zz1
jop ten softik funguje... skoda ze vacsina suborov compresnutych cez zix je aj tak len fake... aj tak diky

lukasnovy*
hodnocení

0x
mam dotaz nevim jak rozbalit soubor UPA muze mi nekdo prosim poradit predem dekuji kdyztak na e-nail killlukas@centrum.cz
Na koncovku UPA je diskuze zde (dole):
hodnoceniher.cz/...
lukasnovy*
jo dekuji takze to muzu smazat je to na hovno ale diky spider *palec*

erides.rascos
hodnocení

0x
takový malý dodatek: soubor Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.UPA se dá rozbalit v programu jménem WinUpa. Je to v podstatě to samé jak WinZip nebo WinRar, ale otvírá to jen programy s koncovkou UPA. Pokud někdo chce tento program tak mi napšte na mail,ale zatím jen ho hledám,mějte tedy strpení a soubor Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.UPA nemažte. Děkuji
P.S. až najdu WinUpa dám vědět na tomto serveru.
dänillo
cau...ja by som chcel ten program WinUpa...bo to tiež nevem otvorit...tak ak náhodou ho nejak nájdeš...a stiahneš...tak mi ho prosim pošli...fest diky...:) cauko
dänillo
som zabudol email danillo@atlas.sk tu mi to posli
hamster88

čusík já ten program mám to upa ale vůbec mi to nejde stim nainstalovat :(:(:

zipp444
Ahoj,stahl jsem si soubor Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d a nevim co s tim...kdo by vedel tak mi pls moc poradte...!napiste na muj mail. zipp444@seznam.cz
dänillo
musíš mať ten program winupa...ale ani sa moc neda stiahnut...a zevraj je to aj tak na hovno...no...sa na to vykaslem...skusim stiahnut fifu nejak inak...
zipp444
no ten winupa mam ale nevim jak s nim...
dänillo
skus mi poslat ten winupa..ja to nejak skusim...mi to posli na mail...
zipp444
a jakej mas mail?
dänillo
danillo@atlas.sk
tomasson
pošli prosim winupa zkusim to dík
vvv*
Hej poslim mi ten winupa .Diky moc*hej**klik*
winupa
jestli mate nekdo winupa tak mi to prosimte poslete na mail matejkrajci@centrum.cz diky
kubiik66
zdar, pošli mi prosím ten program winupa na mail-kubiik66@centrum.cz,dik moc.

karda

ahoj prosímtě j tn program potřebuju tne wnupa tak mi ho prosímtě pošli až ho budeš mít na můj mail F.Kares@seznam.cz m děkuju

lukin*
prosim zvi se mi na mail...
aha*
pokud máš tehle torrent, tak je rovnou u toho, pokud ti jej nesmazal antivir :)
vitboy*

Ahoj,

také jsem si stáhl stejný soubory a potřebuji program winupa.Je pouze na rapidech a placených portálech s torrenty.Prosím můžeš mi ho zaslat na mail:wildboy@tiscali.cz pokud ho jiš vlastníš.

Díky moc

al bunda*
Natáhněte si ho na edisk.cz

hodnocení

0x
ehm...sorry že do toho kecám ale nebylo by jednodušší kdyby nějaký dobrodinec nahrál toho winupa např na rapidshare.com nebo edisk.cz místo toho aby se to posílalo mailama? Ještě k tomu ty maily máte tak pěkně vystavené pro SPAM...
Mám takový dojem, že nikdo pořádně neví co WinUPA je, ale každý ho chce. Díval se vůbec někdo z vás po netu co vlastně žádáte?

dänillo
hodnocení

0x
kašlite na ten winupa...ak to chcete len kvôli tomu aby ste otvorili fifu 2008...tak kašlite na to...stiahnite si ju z iného torrentu...bo te winupa...su všetky dodrbané..a zavirované...čo som zatiaľ dostal a našiel...

carloooos
hodnocení

0x
tak jsem nasel ten co jde nainstalovat a je bez viru winzix.com/...
castle*
je tam virus...
dudros
je to spyware-trojan-worm...
sak sa uvedom naco by niekto balil nieco do .rar a potom do super noveho archivu sak rozmyslajte trocha. Ak ti nejaky subor kaze aby si si nieco stiahol lebo inac to nepojde je na tom hned daco podozrive

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]