Na notebooku se pripojim na internet pres LAN ale pres WIFI mi to najde server dostane IP adresu vymeni si packety ale na internet se nedostnu ani v IE ani ve Firefoxu. nevite cim to je?
Teď tě moc nechápu. Přes LAN ti to běhá a přes wifi ne? Koukni do start/spustit/cmd/ ipconfig a tam koukni zda máš vyplněné i DNS páč to by mohlo být ono. Jelikož jsi nenapsal operační systém tak předpokládám že jde o XPčka. Musíš lépe napsat jak to máš pozapojované jinak se ti nedá poradit
lumpma
Ahoj tak zde jsou nejake doplnujici informace zapomnel jsem rict ze mam dva okruhy jeden je router lan a druhy je router wifi. pres lan to jde bez problemu pres wifi ping funguje ale jake koliv spojeni s netem nejde. pouzivam win XP SP2 IE7 a firefox 2.0.0.3 vsechno me fungovalo ale udelal jsem zasah do NB. Vymenil jsem HDD a potom jsem tam dal zpet puvodni. od te chvile jsem zaznamenal ze nefunguje wifi. Cele se mi to zda divne. no snad tyto informace pomuzou. diky moc
No tos mi nepomohl, podle toho jak jsi to řekl tak máš 2 připojení na net což bude blbost. Předpokládám že máš net přes ten router co nemá wifi, k němu máš APčko (wifi router ale pouze jako AP) a tam chytáš wifinu.
Tak a dále, ping je taky spojení s netem, takže když dáš ping www.seznam.cz tak to udělá co? a když dáš ten ipconfig tak ti to ukáže co?
Ten disk nemá důvod to způsobit,pokud jsi opravdu na nic jiného nesahal a nepřepojoval
lumpma
tak v tuhle chvily mam dva internety jeden pres linku a druhy pres cabel (koaxial). Prechazim od jednoho k druhemu a nechtel jsem ryskokovat ze budu bez internetu tak jsem si pockal az to od noveho bude fungovat a potom jsem zrusil stareho. Co se tyka pingu zkousel jsem jen ping na router a slo to. A ted asi to nejlepsi od dnesniho rana opet vse funguje. nevim co se stalo ja jsem zkousel jen ty pingy a propojit to pres kabel (NB s wifi routrem) a to jelo. nastaveni jsem nemenil.proste si to se mnou dela co chce. Ale nejdulezitejsi je ze to jede. Kazdopadne mockrat dekuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.