Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, díky nesprávné manipulaci při čištění klávesnice se mi vylomilo tlačítko DELETE (i úchytky) na notebooku Lenovo G560. Sháním tedy ty modré úchytky na přidělání tlačítka k notebooku nebo i celé tlačítko DEL. Nevíte, kde by se tohle dalo sehnat? Nejlépe za pakatel, nechci kvůli tomu kupovat celou novou klávesnici.
A je to skutečně potřeba kupovat nové? Mechanismy na přichycení kláves se sice po vyklapnutí rozpadnou, ale pokud se nezlomí nebo jinak fyzicky nepoškodí, dají se opětovně složit. Je to o nervy, ale při troše trpělivosti se to dá zvládnout.
Pokud bych sháněl přeci jen náhradní. Obešel bych pár IT bazarů a takových těch IT obchůdku s všehochutí, kde by tyto klávesy mohly prodávat i samostatně.
To tačítko samo je v pořádku, ale bylo ke klávesnici přichyceno takovými "modrými nožičkami" (nevím, jak to popsat). A to je právě zlomené a nepoužitelné. Stačilo by někde sehnat to modré "cosi" a zbytek si sestavím už sama. Asi si tedy zajdu do nějakého toho bazaru. Snad nebudu vypadat jako blbec :D.
zdravim...nejlepsi je asi si objednat primo ono tlacitko na echto strankach...stoji to sice vic ale rozhodne lepsi nez kupovat celou klavesnici za tisice..
laptopkey.com/...
je t o proimo pro model G560 taky se mi to ted stalo
Tak klávesnice by mě nepřišla na tisíce, to už by bylo levnější koupit starou klávesnici za pár stovek. Což mi ale i tak přijde zbytečné vzhledem k tomu, že potřebuji právě jedno jediné tlačítko. Ale díky za odkaz, ta stránka se může jednou hodit, škoda, že není něco takového i u nás...
Tak na tisíc a víc by Vás s daní určítě přišla. Do notebooku jsou klávesnice dražší.
Jenže vy nepotřebujete "tlačítko", vy potřebujete právě ten "pant"(angl. hinge) na jeho uchycení a stránky na jejich objednání Vám zde práve napsal holly.
Nebo si jej můžete objednat na ebay -> search.eim.ebay.cz/...
Nebo kontaktovat u nás prodejnu lenovoshop.cz/... zda by Vám nějaký technik nevylomil pant z nějaké staré
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.