Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlačítko DEL do notebooku

Od: klima® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, díky nesprávné manipulaci při čištění klávesnice se mi vylomilo tlačítko DELETE (i úchytky) na notebooku Lenovo G560. Sháním tedy ty modré úchytky na přidělání tlačítka k notebooku nebo i celé tlačítko DEL. Nevíte, kde by se tohle dalo sehnat? Nejlépe za pakatel, nechci kvůli tomu kupovat celou novou klávesnici.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A je to skutečně potřeba kupovat nové? Mechanismy na přichycení kláves se sice po vyklapnutí rozpadnou, ale pokud se nezlomí nebo jinak fyzicky nepoškodí, dají se opětovně složit. Je to o nervy, ale při troše trpělivosti se to dá zvládnout.

Pokud bych sháněl přeci jen náhradní. Obešel bych pár IT bazarů a takových těch IT obchůdku s všehochutí, kde by tyto klávesy mohly prodávat i samostatně.

hodnocení

To tačítko samo je v pořádku, ale bylo ke klávesnici přichyceno takovými "modrými nožičkami" (nevím, jak to popsat). A to je právě zlomené a nepoužitelné. Stačilo by někde sehnat to modré "cosi" a zbytek si sestavím už sama. Asi si tedy zajdu do nějakého toho bazaru. Snad nebudu vypadat jako blbec :D.

holly*
hodnocení

0x

zdravim...nejlepsi je asi si objednat primo ono tlacitko na echto strankach...stoji to sice vic ale rozhodne lepsi nez kupovat celou klavesnici za tisice:)..

laptopkey.com/...
je t o proimo pro model G560 taky se mi to ted stalo:)

hodnocení

Tak klávesnice by mě nepřišla na tisíce, to už by bylo levnější koupit starou klávesnici za pár stovek. Což mi ale i tak přijde zbytečné vzhledem k tomu, že potřebuji právě jedno jediné tlačítko. Ale díky za odkaz, ta stránka se může jednou hodit, škoda, že není něco takového i u nás...

Tak na tisíc a víc by Vás s daní určítě přišla. Do notebooku jsou klávesnice dražší.

Jenže vy nepotřebujete "tlačítko", vy potřebujete právě ten "pant"(angl. hinge) na jeho uchycení a stránky na jejich objednání Vám zde práve napsal holly.

Nebo si jej můžete objednat na ebay -> search.eim.ebay.cz/...

Nebo kontaktovat u nás prodejnu lenovoshop.cz/... zda by Vám nějaký technik nevylomil pant z nějaké staré :)

Tlačítko DEL do notebooku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]