Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IMB ThinkPad R50e - Ovladače

Od: alien8* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Kompletně sem přeinstaloval OS na noteboku (IMB ThinkPad R50e) a potřeboval bych pro jistotu poradit, jaké ovladače nainstalovat..
Našel sem jich spoustu na stránkách výrobce ale nejsem si jistý jaký přesně bych měl nainstalovat. ( support.lenovo.com/... )

Děkuju moc za veškerou pomoc. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

OS si ovladače sám nenašel?

doplněno 01.01.13 16:21:

OS by sám měl mít nějaký základní ovladač pro síťovou kartu, nebo nemá? Podívej se do Správce zařízení a stáhni ovladač ke tvému typu síťovky, já nevím, co tam máš.

doplněno 01.01.13 20:38:

Jaký tam máš OS?

doplněno 01.01.13 20:47:

Welcome to the forum!

Your wireless driver (Intel 2200BG):

http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/6hwc05ww.zip

After downloading it, you must go into C>Drivers>Win>Wlanint and run the setup file from there.

Hope this helps.

doplněno 01.01.13 21:03:

Ostatní by si to mělo najít samo. Když ne, tak si jen najdeš odpovídající ovladače a nainstaluješ uvedeným postupem.

doplněno 01.01.13 22:11:

Jsi si jistý, že funguje internet? Jinak nevím, proč by se neměl připojit...*nevi*

Musel bys nainstalovat ovladače na všechni, co nefunguje správně...

alien8*
hodnocení

to bych prvně musel nainstalovat ovladač na ten síťovej prvek ethernet ne?

doplněno 01.01.13 15:34:

jakmile ho nainstaluju, tak si najde ovladače i pro chipset, pro všechno?

doplněno 01.01.13 15:35:

jsou tam tři na stránkách výrobce.. kterej doporučujete?

doplněno 01.01.13 15:40:

Ps: žádný instalační cd k notebooku nemám.

doplněno 01.01.13 19:06:

menší problém.. tady screen: img443.imageshack.us/...

zkoušel jsem nainstalovat všechy tři ovladače na ethernet co mají na stránkách (ty co mi to našlo pro typ r50e).. a připojení k interentu stále neuspěšné.

doplněno 01.01.13 20:33:

zkoušel sem už instalovat spoustu ovladačů, ale pořád je to mrtví.. jen mi to vytvoří složku na místním disku "DRIVERS"..nainstaluje do ní ovladač.. ale je to uplěn mrtí, žádná změna nic

doplněno 01.01.13 20:41:

XP home edition.

Ted jsem v správci teprve našel ty síťové adapterý.. bylo to skryté.. jsou tam vypsané:

- Přímé připojení paralerním káblem
- Přípojení WAN miniport (PPTP)
- WAN Miniport (IP)
- Wan miniport (IP) - packet scheduler miniport
-WAN Miniport (L2TP)

-WAN Miniport (L2TP)

-WAN Miniport (PPPOE)

doplněno 01.01.13 20:44:

tak sem ty ovladače zase odinstaloval a počkám na radu

doplněno 01.01.13 20:51:

já tam ale složku DRIVERS normálně nemám..byla tam jen když sem ty ovladače nainstalovaný měl

doplněno 01.01.13 21:01:

vytvořil jsem tu složku manuálně.. nainstaloval.. pak nainstaloval znovu a už to valí.. děkuju za pomoc

PS: ostatní ovladače si to dohledá samo při aktualizacích?

doplněno 01.01.13 21:22:

Ještě dotaz.. windows update mě nechce najít žádné aktualizace.. Dám vlastní nebo expresní instalace a pokaždé to napíše jen, že požadovanou stránku nelze zobrazit.

PS: Dejme tomu, že si je OS nestahne.. jaké tedy bych měl ještě nainstalovat.. audio, ..?

alien8*
hodnocení

Zdravím.

Po reinstalaci mě nejde připojení přes Kabel... wi-fi pořád jede. Teď po delší době sem se rozhodl to už vyřešit. Před reinstalací normálně fungovalo. Nevíte v čem by mohl být problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]