Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace visty?

Od: amidamaru* odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se zeptat.Známá dostala notebook z Ameriky,s origo Vistou.Je ale americká(anglická)I když jsem tam dal češtinu,po 4.letech se komp rapídně zpomalil.Šlo by naintalovat novou českou verzi ze str.a dát tam to orrigo číslo?Nebo by i šlo nainstalovat na to číslo 7.?Není origo CD.A přes program Advancent Care zůstáva stále pomalý.Poradte.Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Pokud se comp s Vistama zpomalil až po 4 letech tak je tvoje známá rozená Panklová (šťastná to žena)

geomino
hodnocení

0x

Mas licenci jen na US verzi OS Windows Vista. Takze i kdyby se ti podarilo to nejak obejit a nainstalovat na ten originalni key CZ verzi Vist, tak to legalni neni. A na key na Visty samozrejme W7 nenainstalujes - to by sis musel koupit Upgrade (ktery umoznuje prejit z XP ci Vist na W7).

hodnocení

0x

Ahoj, muzes se podivat sem:

froggie.sk/...

Jinak pod XP se da zmenit jazyk preinstalovanim SP3 s cilovym jazykem, jen je treba udelat malou uprave registru. Na vistach jsem to nezkousel.

Na XP se to dela takto:

mydigitallife.info/...

mozna muzes otestovat registry a najit v nich polozku Language , nebo Installlanguage a zmenit hodnotu na 0406 a nainstalovat cesky SP. V tomto pripade nejde o nic nelegalniho, protoze instalujes anglickou verzi (musis samozrejme nainstalovat prvni).

Schvalne by me zajimalo, jestli jde i na tech vistach

doplněno 24.06.11 13:46:

Jeste jsem nasel toto:

techblissonline.com/...

amidamaru*
hodnocení

Přes ten vistalizátor jsem nainstaloval češtinu,ale chtěl bych nainstalovat novou Vistu.Tak jsem se chtěl zeptat,jestli by to šlo přes tu anglickou Os,pak tam hodit češtinu,přes Vistalizátor.Je tam totiž(na tom kompu)narváno tolik programů,že nevím,kterré jsou potřebné a které nikoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]