Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ problem s písmem

Od: dumbo* odpovědí: 5 změna:

viz fotka :)

doplněno 23.06.11 14:08:

jména kontaktů nejdou přečíst (resp.písmo), tudíž nerozeznám jméno osoby s kterou chci chatovat:ukázka: Сердитый Развлекаюсь... Быть ебанутым в наше время можно;)

text při psaní by měl být v pořádku

předem dík:)

ICQ problem s písmem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nahrajte, prosim, fotku znova.

hodnocení

0x

No a oni to byli kdysi Vasi znamí? Mluvil(a) jste s nimi nekdy? Protoze na me to pusobi jako klasicky ICQ rusky roboti. Nejspise si pridavate do kontakt listu vsechny lidi, co vas oslovi, ze?

bena*
hodnocení

0x

Doporučuji program ICQ nepoužívat, protože nejen že je náročný na systémové prostředky, ale i z bezpečnostního hlediska na tom není příliš dobře.

Mohu doporučit "náhražkuů QIP, která obshauje anti-spam i ochranu proti robotům. Navíc není náročný na systémové prostředky. Eventuelně mohu doporučit Mirandu.

Pokud používáte službu SMS zdarma, mohu doporučit internetové smsbrány - například www.poslatsms.cz nebo www.smsbrana.cz nebo www.esemes.cz. Ale na SMSky do O2 doporučuji oficiální bránu http://sms.1188.cz - po registraci můžete posílat 160znakové SMSky bez reklam a samozřejmě zdarma.

A hry můžete hrát třeba přes www.meeboicq.cz nebo si hrát jinak...

juldab*

ICQ moc nebrat na SMS používam ICQklienta pidkin jen se jinak zadávají čísla .Ty z ICQ nefungují ale vše je stejný tzn jde odpovidat z mobilu do pidkina Miranda a QIP taky jde ale pidkin má snatd pár mega

raduz*
hodnocení

0x

ICQ je peklo, QIP jsem chvili pouzival, dvakrat mi tedy nevyhovoval - presel jsem na Pidgin a zatim maximalni spokojenost..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]