Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté odpojování internetu

Od: ds23* odpovědí: 3 změna:

Když si připojím noťas na internetový kabel, pořád se mi odpojuje a připojuje internet, v nepravidelných intervalech.10 minut je třeba klid a potom se pět minut různě zobrazují bubliny odpojeno/připojeno.Dělá mi to jen u tohoto počítače a dřív to nedělalo.Mám Win XP, procesor intel 1460mhz, 500mb ram.

Časté odpojování internetu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hemerojd
hodnocení

0x

Neuvádíte co máte za typ připjení. Tam bude příčina odpojení...

ds23*
hodnocení

asi wi-fi, z PC káblík na střechu, kde je anténka, ale tekhle počítač jsem si doma připojoval i dřív a nedělalo to :( a u velkého počítače mi to nedělá.

doplněno 22.06.11 23:32:

je možné že by to byl nějaký vir, nebo odchází nějak síťová karta?

hemerojd

u wifi to může být normální, akorát se vám na jiném pc předtím možná nezobrazovalo to odpojování od sítě, to lze mít vypnuté. Zkuste se podívat do nastavení wifi, pokud jste to někdy dělal, jestli na noteboku nemáte zadáno něco jinak než na stolním PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]