Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace explorer 9

Od: suzymon® odpovědí: 5 změna:

Pro Zkrata, já ani nevím, jak bych nainstalovala ten normální, natož nějaký nelegální. Dělal mi to syn, koupil nějakou disketu, nebo jak se to jmenuje, bylo to v krabici, za asi 2000kč, a přetáhl mi to do počítače, protože jsem potřebovala psát ve Wordu. Ale možná, že teď zase mluvím o něčem úplně jiném. Ono to je totiž tak, že jsem absolutní technický antitalent, a kdo sem přijde, tak mi něco nainstaluje, a já tomu ani nerozumím. Tak se omlouvám za hloupou otázku. Bohužel je můj syn mimo republiku, tak asi budu muset najít někoho, kdo tomu opravdu rozumí, aby se mi na to kouknul. Ale děkuji za odpověď. Suzy.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

3x

Pokud chcete nainstalovat internet explorer 9 - tak hlavne musíte mít minimálně Windows Vista nebo Winows 7.

tady si naklikejte cestinu a verzi Vaseho operacniho systemu:

windows.microsoft.com/...

stahnete a spustte

zkrat*
hodnocení

0x

Není zač. To vypadá na legální systém - pak by stačilo jen odsouhlasit tu aktualizaci, až vám jí systém zase nabídne. Ale někdo, kdo počítačům rozumí, bude jistější volba.

hodnocení

Děkuji Radůzovi, i Zkratovi za odpověď. Klikla jsem na odkaz a je to tam docela polopaticky vysvětlováno. Ale jelikož si vůbec nevěřím, raději počkám, až sem přijde někdo chytřejší a ten mi to podle toho návodu určitě nainstaluje. Ještě jednou díky. Suzy

doplněno 23.06.11 12:14:

Ještě jsem se chtěla zeptat, mám si vůbec ten explorer 9 instalovat, když na všechno používám Mozilla Fierefox? Není to to samé, jenom pod jiným jménem? Ten explorer mi dal do počítače jeden známý, že ho používá on, k posílání sms zpráv zdarma. Ale ta samá služba je i na "Fierfoxu". Tak nevím, co je lepší, a v čem je vlastně rozdíl. Díky, Suzy.

bena*

Každý prohlížeč internetu má své pro a proti. Jinak, Internet Explorer je předinstalovaný v systému a je důležitou součástí Windowsu.

Pro srovnání Internet Explorer 9 a Mozilla Firefox 4.

Internet Explorer 9 je ve finále rychlejší než Firefox 4, protože používá úplné hardwarové zrychlení - využívá hlavně grafické karty. Navíc Internet Explorer startuje rychleji, protože ho používá Windows. Pokud používáte Facebook nebo internetovou banku, tak IE9 má mnohem lepší obranu proti physhingu, což jsou falešné stránky, které chtějí jediné - Vaše osobní a bankovní údaje, aby Vám vyluxovali účet, apod.

Do Firefoxu naopak můžete dinstalovat různé doplňky, které prohlížeč vylepší, ale mohou ho i radikálně zpomalit.

Já používám Internet Explorer.

hodnocení

Díky za snahu poradit, ale já jsem z toho všeho jelen. Banku nepoužívám, ani nic jiného, o čem mluvíte. Stydím se, ale holt už to se mnou lepší nebude. Já mám počítač jenom na psaní, maily, a poradnu. Jinak tomu vůbec nerozumím. Jenom jsem jsem bála, že když si tu novou službu nenaistaluji, že mi všechno najednou zmizí. Takový jsem ťulpas. *bzum* tak ahoj všem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]