Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání NB - Crash Dump Analysis

Od: exalto* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím o radu s tímto, vůbec nevím o co jde. Vypíná se mi NB. Děkuji

Crash Dump Analysis

Crash dump directory: C:WindowsMinidump
Crash dumps are enabled on your computer.

On Wed 22.6.2011 7:47:27 GMT your computer crashed
crash dump file: C:WindowsMinidumpMini062211-01.dmp
This was probably caused by the following module: asdsm.sys (AsDsm+0x5FE6)
Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFFFFFBD55C5A0, 0xFFFFFFFFBD55C9A8, 0xA810411)
Error: BAD_POOL_HEADER
file path: C:Windowssystem32driversasdsm.sys
product: Windows (R) Coden/...
company: Windows (R) Coden/...
description: Data Security Manager Driver
Bug check description: This indicates that a pool header is corrupt.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: asdsm.sys (Data Security Manager Driver, Windows (R) Codename Longhorn DDK provider).
Google query: asdsm.sys Windows/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

palenka*
hodnocení

0x

Proč zakládáte nové vlákno, když už se to v jednom řeší?

doplněno 22.06.11 13:17:

nejsem odborník, ale nějaké možné příčiny jsou nastíněny v tom logu. Zkuste se tím řídit.

exalto*
hodnocení

protoze pred tim jsem nebyla registrovana a mám pocit, ze tady jde asi o nejake body pro ty co jsou ochotni odpovidat, proto jsem jim chtela pomoct... Nebo se mýlím, nevím...

bena*
hodnocení

0x

Tohle vypadá na nějakou chybu v hardwaru. Pokud je notebook v záruce, tak reklamovat, pokud ne, tak odvést do servisu.

Ale zkusit to můžete - stáhněte si program MemTest 4.20 → memtest.org/... - udělejte si buď spouštěcí disketu nebo CD. Doporučuji disketu. Tu pak vložte do počítače a nastartujte z ní. většinou by to mělo automaticky. No a nechte to testovat. Najde-li to nějaké chyby, tak paměť RAM vyměňte. Vždy testujte paměti zvlášť, nicméně přenosné počítače mívají většinou jen jednu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]