Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat jak mám rozjet far cry 1...stáhnul sem to naistaloval kliknu na zástupce naběhne takovej screenshot ze hry a najednou far cry exe přestal pracovat už se mě to stalo s nějakýma hrama které jsou určeny pro Windovs XP (mám Vistu) nebude toto ten problém? zkoušel sem to z konfigurovat ae nic tak mě ještě napadnul Direkt X (nutný pro spuštění her) tak mě poradte jak to mám stáhnout
) Díky
Když jste dokázal najít a stáhnout FarCry1, nechápu, co složitého je najít a stáhnout directX.
Je na všech download forech: slunecnice.cz, stahuj.cz i na microsoft strankach.
Jinak nevim, zda FarCry 1 na vistach rozbehnete, ale muzete zkusit kompatibilni mod => kliknete pravym tlacitkem na zastupce hry, zvolte vlastnosti a jedna ze zalozek bude kompatibilita.
Zdravim DirectX sem stáhnul nainstaloval a spustil hru a nic to s tou kompatibilitou sem zkoušel ae Windows vista tam není v tý nabídce takže myslíte že to na vistach nejde?
Tam ale nemáte nastavit VISTA , ale naopak XP
doplněno 22.06.11 08:58:Mimochodem.
1) Visty jsou 32 nebo 64 bit?
2) Hru jste stahl legalne nebo z nejakeho Warez fora?
sthoval jsem to ze servru uložto.cz a s tou kompatibilitou tam je jenom windows xp (service pack 2) a stejne to nefunguje
Jde mi o to, zda jste pouzil nejaky patch nebo crack. Protoze kdysi tato hra nebyla zdarma ke stazeni jako je dnes. Takze jste si mozna stahl opet nejakou opatchovanou, nebo cracklou hru, ktera Vam nejde. Z uloz.to je ukladaci uloziste. O puvodu hry to nic nerika... Stahnete si ji znvova ovsem.net/...
Crack jsem použil ae taky mě to píše pořád to samý tak ted zkouším stáhnout to jak ste mě poradil
Ono by taky stačilo číst komentáře.
Takže nejčerstvější informace jsou takové, že tuto hru asi horko těžko zprovozníte u nás doma v ČR. Instalátor kontroluje vaši IP adresu, stejně tak registrace na ubi.com. Výsledný efekt je takový, že vás instalátor nepustí ani na začátek instalace, takže stažená hra (myslím tento release) nejde ani cracknout a stažených 2.7GB je ztráta času.
Takže promiň aldalda, že jsem tady k...a něco napsal, příště radši nenapíšu nic!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.