Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adware Generic.VZM

Od: strejc® odpovědí: 5 změna:

V trezoru AVG 7.5 máme uloženu tuto záležitost. No jo, ale co s tím? Pokusím se přiložit obrázek. Předem dík za dobrou radu, strejc.

*nevi*

Adware Generic.VZM

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obrázek tu nevidim,ale podle názvu Adaware bych to ani moc neřešil pokud ti náhodou něco nepřestalo fungovat...jelikož předpokládám je to prťavé tak to tam buď nech a nebo to smaž. Mohlo to být součástí programu a nebo spíš se to dotáhlo z webu...
hodnocení

S obrázkem je to zajímavé - já jej tam vidím až v okamžiku, kdy se přihlásím. Tedy nyní ho vidím. Já už se o těch obrázcích radši nezmiňuji, protože to vždy dopadne tak, že se dozvím, že je tam neumím vkládat jen já, zatím co ostatním to nedělá problémy...

On ten parazit není zase až tak malý - 4,3 MB je docela dost. Pokusím se znovu vložit obrázek, který by byl k vidění i ostatním. Pokud to neprojde a budeš o to stát, tabulku přepíši... Dík za ochotu, strejc.

Adware Generic.VZM #2
Já bych ten TEMP adresář pro jistotu smazal celý. Pokud nemás v systímu nějaké další "potíže"nechal bych to být. Kdyby ses tomu chtě víc věnovat, můžeš kontaktovat Technickou podporu AVG:
grisoft.cz/...
To bylo v tempu? Smazat...ale hlavně nemaž nikdy adresář TEMP...to by mohlo dopadnout špatně, vždy jen obsah
hodnocení

Děkuji vám oběma! :), strejc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]