Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet Explorer 9 nejde nainstalovat

Od: matlysek* odpovědí: 19 změna:

Dobry den ,jsem uz z toho bezradny,snazim se nainstalovat IE9 na system Win 7 x64,ale nechce se mi to porad nainstalovat,zkousel jsem i ,poradce instalaci windows,ale stejne to nejde nainstalovat.Service packy mam vsechny,atd.

Nevi nekdo proc se mi to nechce nainstalovat,porad to hazi nejake chyby,nebo po skonceni instalace to napise,ze nebyla dokoncena... Diky predem za opoved.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
nelegalní systém neřešíme

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je divný... instaluješ správnou verzi pro 64? Stáhni si IE přímo od microsoftu. Nebo počkej na Benu.

matlysek*
hodnocení

jasne,zkousel jsem pres win update,i ze stranek microsoftu,filehipo,slunecnice,atd vse x64.Taky tomu nerozumim no.Ted jsem se dival,do (Programy funkce) ale nemam tam nainstalovane ani IE 8,a pritom pres nej ted pisi,divne no.

ladinpraha*

A máš legální W7?

... a je nutný mít IE 9? Já ho mam ale raději používám google chrome , ten IE 9 na spoustě stránek nepracuje jak má , ani v kompatiblu. To tvuj problem ale neřeší ,co máš ted za prohlížeč?

matlysek*
hodnocení

IE 8,jinak legalni win sice nemam,ale mam je aktivovane,a vsechny aktualizace,mit ostahlo jak jsem rekl,jinak chi ho kvuli tomu,ze mam kompl napojeny na televizi na ktere frci urcite rozliseni,pri jinem mi treba neukazuje prohlizec vse.Ale IE lze pekne zvetsit i stranka tak i panely,atd.Ale to je jedno,proste nevim proc to nejde,predtim jsem mel mel taky crackly win na notasu,a stahlo mi to cv pohode IE9...

Ty trdlo , já 2 mesíce šetřim abych si koupil W7 a ty crackujes :) Běž do Linuxu.

naihonn*
hodnocení

0x

Co třeba konkrétně uvést, co za "nějakou" chybu?

matlysek*
hodnocení

treba neznama chyba 36B3

doplněno 21.06.11 20:07:

tu tedy nejcasteji,pak jeste jednu,ale uz si ji nepamatuji

naihonn*

Co jsem trochu hledal, tak teoreticky to může být tím, že ty Windows nejsou validní, a proto to některé updaty nenainstaluje.

matlysek*
hodnocení

no nechapu to no,vsecko my to naistalovalo bez problemu,ale jen ten IE ne,tak co mam udelat proto aby nebyl WIn validni? :D

I já mám podobný problém. Od určité doby, jakmile zapnu počítač, objeví se okénko, kde se říká: "Aplikace Intrenet Explorer 9 (předběžná verze), již není podporována a nebude pro ni možné, prostřednictvím služby Windows Update, získat žádné aktualizace zabezpečení. A pak je tam nabídka, jak získat nejnovější verzi. Já to pokaždé "vykliknu", protože vůbec nerozumím, o co se jedná, a mám obavy, aby to zase nebyla nějaká placená služba, kterou vlastně vůbec nepotřebuji. Může mi to někdo objasnit? Byla bych moc ráda a předem děkuji.:) Suzy.

hodnocení

0x

No, nevadí, kluci, úplně ignorujete holčičí otázku. Co jiného jsem také mohla čekat. Tak se mějte. :)

zkrat*

Tak dobře, děvenko. Jestli máš legální Windows, klidně si je nech aktualizovat - IE je v rámci systému zdarma a nic ti nehrozí - alespoň na Windows Update. Jestli jako matlysek® používáš "ukradené" windows, tady je dobrá rada drahá - taky by mohl přestat fungovat celý systém.

bena*
hodnocení

0x

Do nelegálního Windowsu nejenže nenainstalujete některé programy vyžadující ověření kopie, ale takový systém je zranitelnější než systém legální. Ty cracky a podobný bordel otevírá zadní vrátka virům a pdobné havěti, čímž je větši pravděpodobnost infekce a možných problémů.

Být Vámi, tak si Windows koupím, případně jak psal chroustik, přejít na jednu z linuxových distribucí jako je například Ubuntu nebo OpenSuSe nebo Mandriva nebo Danix, apod.

Jinak asi můžete pokračovat přes Internet Explorer 8. A když už jiný rpohlíežč, tak radši Operu. Co se týká Chromu, tak podle mého soudu to nic moc extra není, jsou lepší, jako třeba Opera nebo ten IE9.

naihonn*

Když už jiný prohlížeč, tak Firefox, nebo tedy Operu, i když na jednu konkrétní věc byl Chrome nejlepší, ale to byla výjimka. No, ale skoro všechno bylo v hodně případech mnohem provozuschopnější, než IE.

*frajer*

sipoka
hodnocení

0x

Já to taky nemůžu nainstalovat na Win7 x64. Windows mám legální.

des*

Mě začal dělat různé prasečiny,tak jsem ho odinstaloval a nainstaloval znovu.Je tam ,ale nejde spustit.Píší že se má odinstalovat v aktualizacích ,ale nemá to nanic vliv.Kašlu na něj.

bena*

Co Vám to píše za chybu? Máte nainstalovaný Service Pack 1 a další aktualizace?

des*

Pokud jde o mne mám SP1,když jsem to instaloval,žádná hláška nebyla(negativní),jen nejde spustit,aktualizace jsou všechny,když jsem to chtěl nainstalovat ještě jednou,tak to hlásí,že je tam už novější verze.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]