Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na zaznamenávání stisku kláves

Od: derek* odpovědí: 5 změna:

Jaký si mám stáhnout program proti zaznamenávání stisku kláves? Musí být free

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

určitě bych použil tento program od českého vývojáře:

edownload.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Ano, Antikeylogger je výborný, ale já používám Zemana Antilogger - má i více funkcí, ale bohužel je placený.

derek*
hodnocení

Z toho e-magu se píše že to má 214 kb a když stahuju tak to má 1,9 MB a neni to česky. Zkoušel jsem to stáhnout z mys.czweb.org/... a tam je to česky a 215 kb. Jake program si mám z nich teda nainstalovat?

derek*
hodnocení

A co říkáte na Spyware Terminator? Mám už v počítači AVAST a MALWAR BYTES.

bena*

avast! obsahuje ochranu proti virům, červům, trojským koňům, rootkitům, exploitům a některému spywaru a adwaru.

Spyware terminátor obsahuje ochranu proti spywaru, adwaru a některým virům, trojským koňům a červům po doinstalování ClamAV do něj.

Malware Byte´s Anti-Malware je program na obtížnější spyware, viry, apod. Je to spíš taková KPZtka. Ale používá se na opravdu zavirované počítače.

A když už tu píšeme o zabezpečení, tak nesmí se zapomínat na základ, a to instalaci aktualizací, pravidelném zálohování a samozřejmě na (sprábně nastavený) firewall.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]