Nejste přihlášen/a.
Jaký si mám stáhnout program proti zaznamenávání stisku kláves? Musí být free
Ano, Antikeylogger je výborný, ale já používám Zemana Antilogger - má i více funkcí, ale bohužel je placený.
Z toho e-magu se píše že to má 214 kb a když stahuju tak to má 1,9 MB a neni to česky. Zkoušel jsem to stáhnout z mys.czweb.org/... a tam je to česky a 215 kb. Jake program si mám z nich teda nainstalovat?
avast! obsahuje ochranu proti virům, červům, trojským koňům, rootkitům, exploitům a některému spywaru a adwaru.
Spyware terminátor obsahuje ochranu proti spywaru, adwaru a některým virům, trojským koňům a červům po doinstalování ClamAV do něj.
Malware Byte´s Anti-Malware je program na obtížnější spyware, viry, apod. Je to spíš taková KPZtka. Ale používá se na opravdu zavirované počítače.
A když už tu píšeme o zabezpečení, tak nesmí se zapomínat na základ, a to instalaci aktualizací, pravidelném zálohování a samozřejmě na (sprábně nastavený) firewall.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.