Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje prohlížeč, ale internet je připojen

Od: jelito27 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, i když je můj počítač připojen k síti, nelze mi spustit žádný z prohlížečů (píšu z jiného počítače). Jen se otevře hlavní stránka s nápisem "Aplikace nemůže zobrazit tuto webovou stránku". Počítač stále píše, že mám smazat něco z plného disku C, ale i po vymazaní většiny programů kromě windows, píše, že má volno 0 bajtů. Prosím, poraďte mi, díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaela1993*
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem zrovna počítačový expert, ale řekla bych, že Váš počítač je nejspíše zavirovaný. Asi před rokem jsem měla notebook, jehož systém mi pořád hlásil, že mám plný disk C a přitom jsem tam měla pouze něco okolo 30-ti programů, které určitě nezaplňovaly celý disk. Nakonec se ukázalo, že počítač je zavirovaný. Po pár dnech mi systém úplně spadl. Takže jestli je Váš počítač zavirovaný, radím s tím co nejrychleji něco dělat, ať nedopadnete jako já ;).

Michaela

jelito27
hodnocení

Děkuju za radu. Antivirus mi ale hlásí, že nemám žádný vir. Těch třicet programů tam ani nemám, je jich tam sotva deset a přesto hlásí nula bajtů volného místa. Nemůže v tom být něco jiného?

bena*
hodnocení

0x

Uveďte prosím hardwarovou konfiguraci počítač.

Jinak doporučuji zálohovat a udělat čistou instalaci, tohle nevypadá nijak dobře. Ono, většinou platí, jaký počítač, takový uživatel a naopak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]