Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dd 500gb

Od: raduz* odpovědí: 8 změna:

Nemate nekdo predstavu, jak dlouho muze trvat DD 500 GB disku? Uz mi to tu bezi skoro hodinu a pul a konec netusim..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

1x

Hodinu a půl a už to řešíte? No, to záleží i na velikosti jednotlivých souborů a kolik volného místa je. Ale může to trvat opravdu dlouho, proto defragmentaci si dávám vždycky před spaním.

*frajer*

hodnocení

0x

a jak velký jsou bloky?

raduz*
hodnocení

No je to NTFS.. kazdopadne stale bezi a bezi :) tak snad zitra rano se dockam - budu jen doufam, ze uklizecka s tim neco neprovede a dobehne to do konce:)

Blby, ze se mi nepodarilo ve slaxu najit neaky progress bar, ktery by alespon neco ukazal...

já bych se toho nebál :) 500gb není málo a hodinka není moc :D

raduz*
hodnocení

0x

No tady na volnem miste nezalezi - DD disku to bere proste 1:1 a je mu jedno, jestli to je prazdne misto nebo na tom neco je... no co jsem si to propocital tak cca kolem 10 hodin ci vice by to bezet melo

doplněno 22.06.11 08:50:

Aha - tys pochopil DD jako defragmentaci disku - DD mysleno jako prikaz v linuxu - kopirovani disku 1:1 - poprve jsem to pouzil a jsem nadseny...

mě to taky zmátlo, co sem plete nějakou defragmentaci :)

naihonn*

No jo, uznávám, linux pro mě byl vždycky spíš nuda. Nejsem z těch, co si myslí, že jsou někdo, když se ohání svojím přebornictvím. To není konkrétní narážka.

*smich*

Takže uznávám, že v téhle oblasti jsou moje znalosti terminologie velmi chabé.

raduz*
hodnocení

Tak jen pro informaci - rano byla kopie hotova - prumerna rychlost 13,9 MB/s - naklonovano v pohode a data zachranena - God bless DD...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]