Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakýsi problém se zobrazením

Od: matex* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, podívejte se prosím na obrázek. Nevíte čím by to mohlo bejt? Já si myslím že mě odešla grafická karta protože dxdiag ju nemlůže najít.

Jakýsi problém se zobrazením

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nainstalovat ovladače ke grafické kartě.

bena*

No, pokud tazateli nejde nastavit vyšší rozlišení a větší barevná hloubka, tak bude muset nainstalovat ovladače ke grafárně.

Tazateli, zjistěte si značku a přesný typ grafické karty a navštivte oficiální stránky výrobce, kde si stáhnete ty ovladače ke grafické kartě. Pokud máte k počítači nějaká CD, zkuste je vložit do počítače. Na nich by mohly být ovaladače.

matex*
hodnocení

To jsem udělal ale když to nainstaluji napíše to, že se instalace nezdařila´, ale poté to jede normálně jako obvykle. Jenomže jakmile víc zatížím grafickou kartu např. zapnu jajkoukoli hru do půl hodiny sem na tom samím a musím znova přeinstalovat jinak to nespustím.

technoman*
hodnocení

0x

Jestli máš XPéčka, zkus kliknout pravám tlačítkem někde na ploše, Je tam tabulka - klikni levým na Nastavení, naskočí tabulka Zobrazení - vlastnosti. Tam se dá nastavit rozlišení obrazovky a kvalita barev.

matex*
hodnocení

xp nemám mám vistu, ale něco podbnýho sem zkoušel ale nemám větší rozlišení než 860x620 ... a normálně mám víc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]