Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Už asi rok mi nejede cd romka v noťasu (HP Compaq 610) .
Když dám cd co cdromky udělá to pár zvuků jako by se to načítalo, ale přitom se nic nezobrazí na ploše ani nikde jinde.
Prostě to nereaguje.. absolutně žádné cd v něm nejde.. A to zrovna potřebuji naistalovat wifi router.
Může to být tím, že je to spálené nebo tak něco? Moc se v tom nevyznám, děkuji za odpověď.
Může to být tím, že je to rozbité...
Poruchovost dnešních CD/DVD mechanik dosahuje podle mých zkušeností obrovských hodnot...
Nemohu hodnotit tisíce mechanik...nicméně jen co mám a měl jsem doma...a plus to co mají kolegové v práci, tak snad 40%
mechanik se dává na reklamaci.
Buď to nechte opravit přímo v NB, nebo si kupte či půjčte externí mechaniku...ev.zkopírujte instalační soubory na Flash disk...
Nechte si od někoho mechaniku vyměnit, není to žádný problém. Mít notebook s rozbitou mechanikou je škoda, ale jak je vidět vám to moc nevadí, když to řešíte po roce. V tom případě si půjčte externí USB mechaniku, nebo si to u někoho stáhněte na flashku, jak bylo řečno výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.