Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook na hry

Od: honzrs* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , přemýšlím že si koupin notebook ale jenom tak do 10 000 nebo lehnce nad 10 000 a chtěl bych abych na něm rozjel i náročnějsí hry Díky :o)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud náročnější=co nejnovější a s hodně 3D kravina tak NELZE. Když nebudu říkat, že ntb není na hry (už z důvodu chlazení) tak prostě za tuhle cenu to nejde

eulalie*
hodnocení

2x

Mrkněte na czechcomputer.cz/.... Je sice poněkud dražší, ale dají se na něm hrát i náročnější hry. No záleží ještě na tom, co si pod pojmem náročnější hra představujete. Jinak notebooky okolo těch 10 tisíc vám náročnější hru moc nerozjedou. Chce to mít lepší grafiku, pak procesor co bude stíhat, paměť... Radši si připlaťte, abyste pak nebyl zklamán.

honzrs*
hodnocení

No představuju si hru třeba battlefield 2 bad company zdá se mi že to tak náročná hra není nebo nějáky call of duty (ty který jsou z moderní války) nebo mě poradte nejakou hru z novodobé války kterou by me ten notebook rozjel nebo kterou rozjedu na svým starým kompu...Windows vista home premium...Procesor-intel pentium dual 2.Ghz...RAM-1GB...grafika nwm ae jeste se po ní kouknu a děkuji :))

eulalie*

Asi tak - ten notebook Acer Travelmate, co jsem vám napsala, rozjede hry typu Assassins Creed, Mafia (poslednější vydání). Call of Duty bez problémů... Jako doporučila bych vám mrknout se někde na webu na stránky (nevzpomenu si ale jak se jmenují), na nichž je možné zadat konfiguraci svého PC či notebooku (minimálně tedy grafickou kartu) a ty stránky vám poví, jestli vám na té určité grafice se hra rozjede a na jaké detaily. Když jsme vybírali nový notebook, protože ten starý už nerozjel hry vydané po roce 2005, velice jsme se rozhodovali. Začali jsme u notebooku okolo těch 10 tisíc a nakonec vybrali ten Acer TravelMate. Hlavně si nekupujte nic s integrovanou grafickou kartou, to je nanic. Nejlépe Nvidia Geforce nebo ATI Radeon.

brumla*
hodnocení

1x

Cenu bych viděl zhruba od 15.000 Kč a výše. U levnějších noťasů náročné hry nepojedou - nebo pojedou, ale budou se sekat.

dzulieta*
hodnocení

0x

Když jsem pře 2lety chtěla ntb na hry, tak jsem si pořídila HP za cca 19litrů. Šlape do teď a hry frčí jako po másle. Za tu cenu kolem 10tisíc nic nebude na fajn hry, možná jen na jednoduché.

blesk1996

Čau já jsem si koupil před rokem a půl notebook Acer extensa 5630 CoD 4 se hraje nesekaně a parádně batlefield 2 už jde znát sekání stojí dneska 10 500Kč můžu jenom doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]